Samsunspor Bursa'da Kazanabilir mi?

Samsunspor'da, Milli Takımın Hırvatistan ile Avrupa Kupası finallerine veda ettiği maçlar dolayısiyle verilen arada ilginç olaylar yaşandı.
Önce Yönetimin önemli isimlerinden Suat Çakır istifa etti. Ardından  üyeler Hasan Koç ve Hakan Özcan istifalarını sundular. Sonrasında  hocanın yardımcısı Serdar Dayat ve kulüp müdürü Bilge Soylu'nun görevine son verildi. Suat Çakır'ın  Yönetim Kurulu üyeliğinden istifa etmesi sonrasında Atilla Cebeci'ye yaptığı açıklamalardan anlaşılıyor ki Adnan Sezgin'in gelişi ile Yönetim Kurulu üyelerinde devre dışı kalmışlık hissi var. Üyeler arasında muhabbet havasının kaybolması tehlikeye işarettir. Bu Futbol Takımına ve Teknik ekibe de sirayet eder ki, asıl önemli nokta burasıdır. Korkumuz ,  Bursaspor karşısında alınacak mağlubiyet ve sonrasında oynanacak maçlarda “bunalım oyun tarzı” alınacak olumsuz sonuçlar ve istifaların devam etmesidir. Hiç aklıma getirmek istemiyorum bunları ama gitgide şehirde takımdan umudunu kesmeye başlarsa “Futbol kenti Samsun” sözü mazide kalabilir. Sonuçta emek ve parasını bu takımdan esirgemeyen Sayın Başkan Kazım Yılmaz'a ve bu ülkenin güzide takımlardan Samsunspor'a yazık  olacaktır. Artık hocaya Bursaspor karşısında şunu oynat bunu oynatma şeklinde fikir beyan etmeyeceğiz. Samsunspor hızla irtifa kaybediyor. Çözümü hoca bulacaksa bulmalı. Dibe çakıldıktan sonra kurtuluş çok zor olabilir. AK Parti Atakum ilçe kongresinde görüştüğüm Samsunspor fanatiği bir arkadaşıma Bursada ne yaparız dediğimde “ Valla her şey olabilir! “ dedi.Herhalde  Samsunspor hakkında söylenebilecek sihirli cümle bu olsa gerek.      
Petkoviç'in sahaya çıkaracağı ilk 11' e saygılıyız, takımı sonuçta kendisi çalıştırıyor. Hocanın eleştiriye açık olması dileklerimle Bursaspor karşısında takımımıza başarılar dilerim.

Atakum'un Geleceği Emin Ellerde

Bu hafta sonu, Adalet ve Kalkınma Partisi Atakum İlçe kongresi, Türk-İş Eğitim Merkezinde yapıldı. Halen Başkanlığı yürüten Hüseyin Dereli'nin tek aday gösterildiği kongrede, Dereli güven tazelediAK Parti camiasına yakışır, uyumlu bir aile toplantısı havasında gerçekleşen kongre Hüseyin Dereli kardeşimizin başarısıdır. Siyaset  elbette  zor  iştir.  Bu işi yapanın  24 saatini işgal eder .  Ana Baba, çoluk çocuk, eş ve aile hayatından fedakarlık etmeyi gerektirir. Hüseyin Dereli kardeşimizin kürsüde küçük oğlunu yanına çağırıp, masasına yazdığı “ Baba üç  gündür yoksun, ne zaman geleceksin? “ yazılı notu okurken gözlerinin dolmasıda bize  bunu  bir kez daha gösterdi. Ancak Atakum'un babasına ihtiyacı olduğunu, zamanı geldiğinde O'da görecek Hüseyin Dereli'nin Atakum'lular arasında bölünmüşlüğün büyük ölçüde ortadan kaldırılmasındaki başarısı  yadsınamaz. İlçemizde yaşayanlara Atakum onunla başaracak algısı  oluşturduğu için şahsında tüm ilçe yönetimine  teşekkür ediyor, çıkmış olduğu bu yolda üstün başarılar diliyorum.  Allah utandırmasın kardeşim.

Önceki ve Sonraki Yazılar
Arşivi
SON YAZILAR