Kutlamalara hazırlanın..!

Ligin bitimine üç hafta kala puan sıralamasında plakamız olan 55 rakamına ulaşarak ikinci ile arasındaki üç puanlık farkı da koruyan Samsunsporumuz liderliğini sürdürmekte.
Artık kolay maç yok, Güngören Bld. maçınında kolay geçeceğini sanmıyorum. Bütün takımlarda bir stres oluştu doğal olarak. Zaten inanılmaz bir çekişmeye sahne oldu bu lig. Son üç haftada birbirinden ilginç sonuçlar alınacağını tahmin ediyorum. Kimse oynanan futbola bakmaksızın hanesine yazdırabileceği puan yada puanları düşünmekte. Hiçbir takımı hafife almadan her maç bir final diye düşünülmeli. Aslında bu ligde inanın takımlar arasında o kadar büyük bir kalite farkı yok. Herkes herkesi yenebiliyor.
Hafta sonu oynayacağımız Güngören Bld. maçında kağıt üzerinde her ne kadar favori görünsekte, asla rakibi küçümsemeden tedbirli bir oyun anlayışı ile oynamalıyız. Şunu unutmayalım ki hiçbir müsabaka oynanmadan kazanılmıyor.
Geride bıraktığımız Orduspor maçı sonrası çıkan olaylar nedeniyle kulübümüz ceza alır veya almaz bunu bilemem ama Orduspor başkanı Nedim Türkmen' in yaptığı talihsiz açıklamalar üzücü olmuştur. Kendileri sanırım doksan dakika boyunca gözünü Samsunspor taraftarından ayırmayıp olanı biteni not almış galiba. Sayın başkan bu ortaya koyduğunuz tavır sadece sizin acizliğinizi gösterir. Ligteki başarısızlığını rakiplerine çamur atarak Orduspor menfaatleri doğrultusunda mücadele ettiğini düşünürsen yanılırsın ve buna da hiçbir Orduspor taraftarı inanmaz. Sen bırak onu bunu önümüzdeki oynanacak olan üç maçtan çıkartacağınız sonuçlar ile nasıl play of' a kalınır onun hesabını yap.
Bu hafta Güngören Bld. maçını kazanmamız halinde süper lige adımızı yazdıracağız inşallah. Maç bitimiyle Bütün taraftarlar sokaklara dökülecek. Yalnız birkaç hafta önce çiftlik caddesinde kutlama yapmak isteyen taraftarlarımız emniyet güçleri tarafından engellendi. Ya soruyorum sözde dört büyükler diye anılan takımlar şampiyon olduğunda bu şehirde rahatça kutlama yaparken bizlere neden engel olunuyor. Bu konuda emniyet güçlerinin de taraftarlarımıza karşı daha anlayışlı ve hoşgörülü davranmalarını bekliyoruz.
Sezon başında Beşiktaş' tan transfer ettiğimiz Emre İncemollaoğlu bir trafik kazası sonucu genç yaşta hayata veda ederek bizleri derinden üzmüştür. Kendisine allahtan rahmet kederli ailesinede sabır diliyorum.
Cumartesi saat 15:45 te bütün televizyon kanalları SAMSUNSPOR SÜPER LİGTE diye alt yazı geçecektir umarım.
 Saygılarımla…

 

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Selamet Atlı Arşivi
SON YAZILAR