KOLAY MAÇ YOK

Samsunspor'umuz bu hafta Denizlispor ve haftaya Yeni Malatyaspor maçlarını kendi evinde oynayacak daha sonra Bodrumspor deplasmanına gidecek ve ve ilk yarının son maçında evimizde Adanaspor ile oynayacak. Şimdi bu fikstüre bakınca herkes 4 maçta Bodrum maçı hariç evimizde oynayacağımız 3 maçı çok kolay maç olarak görmekte ve evimizde oynayacağımız 3 maçtan 9 puanı garanti olarak görmektedir.
Ancak geçtiğimiz sezonlarda da hep ligin alt sırasındaki takımlara puan kaybı yaşadığımız unutulmamalıdır. Bu ligde zayıf veya güçlü takım diye bir şey yoktur. Maç esnasında kim daha fazla koşar ve daha fazla mücadele ederse o takım 1 adım öne geçiyor. O yüzden rakibin gücüne bakmadan ciddiyetle ve önemseyerek mücadeleyi bırakmamak çok önemlidir. Geride bıraktığımız son 3 sezona bakarsak puan kayıplarımızın büyük bölümü ligin alt sıralarındaki takımlardan olmuştur. Büyüklük geçmişten ders alarak olur. O yüzden aynı hataya düşmeyelim. Bu yüzden futbolcu kardeşlerime ve teknik heyete sesleniyorum. Geçmişten ders alalım ve her rakibi lig lideri gibi düşünüp ciddiyetle hazırlanarak maçlara Maksimum konsantrasyon sağlayalım. Bir ricam da taraftara bu ilk yarının kalan 4 maçında daha büyük destekle takımımızın yanında olalım. Sanki şampiyonluk maçları gibi 
Sonuç olarak da bu ilk yarının son 4 maçını kazanırsak ilk yarıyı en kötü ikinci sırada bitirerek ikinci yarıya daha büyük bir moralle girmeliyiz. 
İkinci yarı öncesi yapacağımız gerekli 2 veya 3 kaliteli takviye ile şampiyonluk gelecektir.
Ben inanıyorum herkes inansın. 
HER ŞEY BÜYÜK SAMSUNSPOR İÇİN...

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Erdal Cansu Arşivi
SON YAZILAR