KAYIP 25 PUAN OLDU...

Sezonun devre arasına affedilmez puan kayıpları ile giriyoruz. Gayet güzel gidişatı, nasıl becerebildiysek baş aşağı çevirmeyi başardık. Sorsan  Şampiyonluğa oynuyoruz. Bir alkışı hakediyoruz aslında neden mi, 17 maçta 25 puan kaybetmişiz. 
  Yüksel başkan son maçlarda alınacak puanlara göre, devre arasında güzel hamleler yapacağını söylemişti. Biz başkanı mahçup ettik, devreyi güzel tamamlayamadık ama o inşallah Samsunspor taraftarını mahçup etmez. Takıma mükemmel takviyeler yapar, ki gerçekten bu takımın acilen 5-6 nokta transfere ihtiyacı var. 
  İstanbulspor maçı yine Boluspor maçındaki gibi yüksek tempoda oynandı. Üç puan iki tarafada gitti geldi aslında. Galibiyet hakkımızmıydı derseniz maçın hakkı beraberlikti derim. Yediğimiz gollerde de büyük hatalar yaptık. Nurullah, maçın genelinde güzel bir görüntü verirken gollerde çok etkisiz kalması gözlerden kaçmadı. Saviçeviç, Samsunspor'un şifresi, bu maçta oldukça etkisiz kaldı. Hatalı pasları onu dahada agresif yaptı. Bembeyaz galibiyet hayalinin kırmızıya dönmesi doğal olarak gecikmedi. Tomane, bize hangi maçı kazandıracak merakla bekliyorum. Yasin, yaş-mücadele istatistiğinde açık ara öndedir. Bir kaç pozisyonda golü yapamaması onu kötü yapmaz. Maçın yine Fofana ile en iyisiydi. Fofana, attığı jenerik golün boşa gitmesi yazık oldu. Maçtan çıkması ile ilgili yine pek bilgimiz yok. Fuat hoca en iyisini bilir diyelim susalım. Ben Fuat hocanın yerinde olsam takıma sahaya çıkarken ne derdim biliyor musunuz 
  "kaleyi gören şut çeksin, kaleyi bulan en az 30 şut istiyorum" derdim...
   Cihan, maçı tek şut atmadan suskun mücadeleyle tamamladı. 
   Soner, sahada basmadık yer bırakmadı. Mücadelesi hırsı gayet yerinde ama Samsunspor'a daha fazlası lazım.
   Hüseyin Öztürk, bence bu maç oldukça yerinde müdahalelerle çok da göz ardı edilmemesi gerektiğinin sinyalini verdi. Ayaklarına hakim güçlü yapısı ile Hüseyin'i bu maç çok beğendim.
  Hakem, konuk takım Samsunspor'u pek te hoş karşılamadı. Hafif İstanbulspor yönünde ortaya karışık maçı tamamladı. Biz oynayalım, golümüzü atalım karşımızda ne hakem kalır nede başka birşey.
  Gol yollarındaki sıkıntımız takımı düşürüyor. Gol geciktikçe belirsizlik baş gösteriyor. Bu kadar pozisyona girilip boş dönülürse mutlu son hayal olur. Devre arasında acilen yırtıcı yıpratıcı, kontrolü zor, hızlı ve akıllı bir forvet şart. Tomane'nin arasıra atacağı klas golle bu sezon rizikoya atılamaz.
  Önümüzde ilk haftaların başarılı son haftaların başarısız ekibi Tuzlaspor var. Devre arasının kabusa dönmemesi için bu maçı kayıpsız alıp, kimlerle devam kimlerle tamam hesaplarına ince detaylarıyla karar vermeliyiz. 
  Hoşçakalın...

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Serdar Çelik Arşivi
SON YAZILAR