ÇARŞAMBASPOR ŞEN DÖNÜYOR

3.lig 2 Grupta mücadele veren efsane yeşil beyazlı Çarşambaspor, sezon başından bu tarafa 3.teknik direktör olan  Mehmet Seçkin ilr çıktığı Malatya Yeşilyurt deplasmanından 10 kişi kaldığı maçta altın değerinde bir puan ile dönüyor.
Yeşil Beyazlılar bu hafta sonu kendi evlerinde lig lideri Düzcespor'u konuk ediyorlar. Bana göre bu önemli maçı mutlaka kazanarak ilk yarıyı umutla kapatması bekleniyor. Her kesimin düştüğü gözü ile baktığı Çarşambaspor devre arasında yapacağı nokta transferler ile yeniden lige tutunacağı kanaatindeyim.
Çarşambaspor'u ayakta tutan Belediye Başkanı Halit Doğan şehirden destek alınmasına rağmen takıma büyük katkılar sağlayarak ligde tutabilmek adına yoğun çalışmaktadır, ayrıca klüp başkanı Özkan Yıldırım tüm zamanını takıma harcayarak Çarşambaspor'u kayık olduğu yere getirmeye çalışıyor. Tabii bu arada takımın As başkanı Ersin Sandıkçıyı da unutmamak gerekir.Bütün deplasmanlarda takımı yalnız bırakmayan as Başkan Sandıkçı camiada takdir topluyor.
Ben buradan şimdiden bu haftasınu sahasında oynayacağı Düzcespor maçında Çarşamba halkını takımını desteklemeye çağırıyorum. Bu müsabaka Çarşambaspor'un geleceğe umutla bakabilmesi için hayati önem taşıyor.
HAYDİ ÇARŞAMBA MAÇA….
HERŞEY BÜYÜK ÇARŞAMBASPOR İÇİN….

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Erdal Cansu Arşivi
SON YAZILAR