İzmir'de iş kazası

Lider Samsunspor kritik İzmir deplasmanında Göztepe ile karşı karşıya geldi.

Samsunsporumuz karşılaşmaya son oynanan Pendikspor maçında kırmızı kart gören Alim Öztürk ile aynı karşılaşmada dördüncü sarı kartını gören Celil Yükselin yanı sıra kadro rotasyonu ile çıktı.

Takımımız sahaya Jakub Szumski, Zeki Yavru, Yusuf Abdioğlu, Yunus Emre Çift, Youssef Benasser, Soner Gönül, Soner Aydoğdu, Cihan Kahraman, Ali Ülgen, Gaetan Laura, Douglas ilk on biri ile başladı.

Samsunsporumuz maça kötü başladı. Göztepe hem istekli hem de iştahlı oyunu ve defansımızın arkasına attığı toplarla pozisyonlar bulurken takımımız ilk yarı boyunca bir tane bile atak yapamadı.

Orta sahada pas hataları ve ileride top tutamayınca istekli Göztepe takımı bulduğu pozisyonları değerlendiremeyince ve attıkları kafa golünün de Var kararı ile ofsayttan iptal olması sonucunda ilk yarı 0-0 sonuçlandı.

İkinci yarıya Cihan- Yusuf Emre değişikliği ile başlayarak orta saha pas hatalarını düzeltmek istedik.

Ancak ikinci evrenin hemen başlarında rakibin gene defans arkasına atılan kontra top ile bulduğu gol sonrası oyuncu değişiklikleri ile toparlanmaya çalıştık. 2 tane pozisyon bulmamıza rağmen değerlendiremeyince maçtan 1-0 yenik ayrıldık. Takımımızda iyi oynadı diyebileceğimiz oyuncu yoktu.

Belki de bu sezonun en kötü futbolunu oynadık. Bunun nedeni yoğun maç trafiği yorgunluğu ve açılan puan kaybının getirdiği rehavet olduğunu düşünüyorum. Futbol rehavet ve gevşemeye gelmez. Her zaman ciddiyeti koruyarak maçları tamamlamak lazım.

Maçlar mücadele etmeden kazanılmıyor Bilakis bu lig tam bir mücadele ligi. Maç esnasında kim daha çok koşar ve mücadele ederse maçı kazanıyor.

İki sezon önce Ertuğrul Sağlam yönetimde de avantajlı durumda iken averaj ile şampiyonluğu kaçırmıştık.

O yüzden futbolcu kardeşlerim evimizde oynayacağımız üst üste iki maça çok ciddi hazırlanıp konsantre olup, mücadeleyi sonuna kadar ciddiyetle devam ettirerek kazanıp şampiyonluğumuzu ilan edelim.

Taraftarlarımız sizinle beraber stadyumu dolduracaktır. Göztepe maçı için kaza deyip, unutarak maçı kazanalım.

Sizlere güveniyor ve inanıyoruz. Nasıl bu güne kadar lider geldik. Lider bitirelim...

HER ŞEY BÜYÜK SAMSUNSPOR İÇİN!!!

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Erdal Cansu Arşivi
SON YAZILAR