İyi Oyun Az Puan!!!

   Maçın bitiş düdüğü ile Erzurumspor futbolcuları ile taraftarlarının müthiş sevinci dikkatini çekmiştir umarım Bayram hocam. Deplasmanda bile Samsunspor dan alınan 1 puana nasıl seviniliyor görüyorsun. Hani diyorsun ya maçın favorisi eyüp tü falan. Bu ligde içerde ve dışarda tüm maçlarda favoride isimde Samsunspor dur..
   Evet korktuğumuz başımıza geldi. Erzurum deplasmanından iyi oynayarak ama iki puan bırakarak dönüyoruz. Neredeyse 60 dakika eksik oynayan mütevazi kadrolu Erzurumspor u maalesef geçemedik. Olmadımı olmuyor.
  14. dakikada frikik atışından, Osman a çarpan topla golü bulan Erzurumspor, golden sonrada birkaç net pozisyon buldu ama Jakup Szumski nin Samsunspor kalesinde devleşmesi Erzurumspor un gardını düşürdü. Yediği golün şaşkınlığını üzerinden geç atabilen Samsunspor nihayetinde  Erzurum baskısınıda 30. dakikalarda kırdı. 41 ve 45 de bulduğu gollerle ilk yarıyı da 2-1 önde kapattı. İkinci yarıya da hızlı başlayan Samsunspor, dakikalar 50 yi gösterdiğinde hakem Emre Kargın ın inanılmaz hatalı penaltı kararı ile beraberlik golünü kalesinde gördü. Eren Tozlu nun topu ıskalamasını yanlış yorumlayarak ısrarla VAR a da  gitmeyen Kargın, Samsunspor u üç puandan etmiş oldu. Dakikalar 97 yi gösterdiğinde ise son saniye penaltı kararı ile acaba desekte sağolsun oyuna yeni girmiş Hasan Kılıç ın Boldrin in önüne geçip penaltıyı atması ve akabinde kaçırması olacak şey değildi. Hasan ın topun başına gitmesi herkesi tedirgin etmişti ama derler ya akacak kan damarda durmaz. Penaltıyı kaçıran Hasan ın  üzüntüsüde gerçekten büyüktü. 
  Samsunspor genel anlamda iyi bir maç çıkardı. Futbolcularımızda en ufak lakayitlik yoktu. Hepsi canını dişine taktı. Hatalar tabiki vardı ama kimse Samsunspor kötü oynadı dememeli. Maçın bitiş düdüğüne kadar neredeyse tek kale oynayan Samsunspor günün diğer başarılı ismi Göktuğ u geçemeyerek haftayı yaralı kapattı. 
  Son saniye penaltısını kesinlikle Laura kullanmalıydı. Hat trick ile gelecek haftalara mükemmel adaptasyon sağlanabilirdi. Sagat ın bir şekilde bu maçta olması gerektiğini düşünüyorum. Bayram hocanın Sagat bu maça uygun değil açıklamasını anlayamayanlardanım.  
  Önümüz hafta yine güçlü bir takım ile dördüncü maçımızı oynayacağız. Ne yapacağı pekde belli olmayan Manisaspor iyi çalışılması gereken bir rakip. Beraberliğin bile bundan önceki maçlardan çok farklı tartışılacağı bir gerçek. Bayram hocam biraz daha cesur oyun anlayışına artık geçelim. Manisa maçıda buna çok müsait. Artık puan kayıplarına bir süre ara verelim. Şu Manisa yı 4 yada 5 golle uğurlayalım. Bir kendimize gelelim. Bu maçta üç puandan başkasını taraftar kabul etmez.
  Hoşçakalın..

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Serdar Çelik Arşivi
SON YAZILAR