HESAP TUTMADI

Samsunspor'umuz sahaya geçen haftaki farklı Denizlispor galibiyeti kadrosundan yalnızca cezalı Alim Öztürk ün yerine Yusuf abdioğlu değişikliği ile başladı. Maçın genelinde takım olarak çok kötü futbol oynadık hafta içi köşe yazımda belirttiğim Malatyaspor etkili silahları O.Hagi,Cengizhan,ve Doğukan hızlı hücumlarla özellikle savunmamızın sol tarafını çok zorladı.
Takım olarak da çok pas hatası yaptık ve ilk yarıyı yediğimiz penaltı golü ile yenik tamamladık. Bence Var ile verilen penaltı kararı yanlıştı. Var sistemi Samsunspor aleyhine pozisyon olduğunda çok ince detaylara inebiliyor. Ama lehimize çok bariz pozisyonlarda hakemi çağırma bile çağırmıyorlar . Maçın İkinci yarısında da baskılı oynamaya çalışsak da çok pas hatası ve bireysel hatalar oyun ve tempo kurmamızı engelledi. Netice olarak geç bulduğumuz gol ile maç berabere bitti. Maçın sonlarına doğru oyun disiplininden de uzaklaştık. Kritik maçlar serisini veya final maçlarını her sezon beceremiyoruz.Ayrıca ligin sonundaki takımlara puan kaybı hastalığımızda devam ediyor. Başkanımız hafta içi takımın fazla transfer ihtiyacı olmadığını söyledi. Aslında takımın transfere ihtiyacı var ama devre Arası transferleri hep takımlara olumsuz yansımıştır. Çünkü iyi oyuncusunu ve problemli olmayan oyuncuyu kimse vermez.Ama bu takımın özellikle yalnız 8 ve 10 numara değil çok iyi bir 6 numaraya da ihtiyacı var ayrıca 3-5-2 nin sağında oynayabilecek bir kanat oyuncusu ve mücahit in dönememe ihtimaline karşı bir de sol bek gerekli. Hocamız ve başkanımız bunu değerlendirecektir. Ancak transfer yapılacaksa erken yapılması ve takıma uyumu sağlanması gerekir.
Hüseyin hoca yerinde oyuncu değişiklikleri yaptı. Yalnızca Ahmet Sagat ı ikinci yarı başında oyuna alabilirdi.
Şimdi bu beraberliğin tek telafisi var oda Bodrumspor galibiyetidir.
Seyircimiz geçen haftaya göre daha fazla idi. Maç cuma olmasa daha da fazla olurdu. Bizim takımımıza cuma maçları konstrasyon açısından hiç yaramıyor. Şimdi bu maçı unutup önümüzdeki 2 maçı mutlaka kazanıp,ikinci devreye hazırlanmalıyız.
HER ŞEY BÜYÜK SAMSUNSPOR İÇİN

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Erdal Cansu Arşivi
SON YAZILAR