HAYALLER VE GERÇEKLER 

Hayalleri olmayanın gerçekleri de olmaz.

Yılport Samsunsporumuzun değerli başkanı Yüksel Yıldırım'ın gerçekleştirmek istediği hayalleri vardı. Önce bu ligde şampiyonluk sonra sırası ile TFF 1. Lig ve Süper Lig şampiyonluğu. Ve bu inançla yola çıktı, ALLAHIM YARDIMCISI OLSUN.

Hayal ediyorum, tüm ulusal kanallar son dakika haberi veriyor. Süper Lig'in şampiyonu Yılport Samsunspor... Liman şehri Liverpool'un yaptığını neden biz yapmayalım?

Avrupa'yı kasıp kavuruyoruz, Şampiyonlar Ligi'nde dereceler geliyor, Samsun şehri karnaval yeri gibi.. Şölen havasında kutlamalar, trafiğe yeni açılan meşhur Çiftlik Caddemizi taraftarlarımız boydan boya kapatmış, sloganlar atarak kutlamalar yapıyor. 

Düşünün Boğaziçi Köprüsünde kocaman şerefli arması ile Yılport Samsunspor bayrağı dalgalanıyor. Dünyanın popüler firmaları sponsor olmak için yarışıyor. Avrupa caddelerini Yılport Samsunspor posterleri süslüyor, insan hayal kurdukça kuruyor. Niye?  Bizlere bu umudu aşılayan güzel insanlar başta  Yüksel Yıldırım ve Ertuğrul  Sağlam hocamızın geçmişteki yaptıkları ve başarıları bu hayalleri kurduruyor. Bunlar boş hayallerdir diyorlar ama bana bu hayalleri kurduran çok önemli  sebepler de var. 

Yılport Samsunspor formasının renkleri bağımsızlık sembolümüz beyaz Ay Yıldızlı Şehit Kanı Kırmızısı Bayrağımız, logosundaki ebedi Baş Kumandanımız Gazi Mustafa Kemal Atatürkü'müz, milli mücadelenin başlatıldığı 19 Mayıs 1919 şehri olmamız. KURTULUŞ SAVAŞININ MUCİZE ŞEHRİ NEDEN BUNU BAŞARMASIN? Bu saatten sonra teknikmiş, taktikmiş kimse yazmasın, işimize bakacağız. Bam bam bam rakiplere üstünlüğümüzü kabul ettirip maçlarımızı alacağız.

Şimdi gerçeklere GELELİM. BU TEKNİK KADRO KİMDE VAR? Yok. PEKİ HEPSİ  BİRBİRİNDEN KALİTELİ FUTBOLCULAR KİMDE VAR? Yok. Onun için herkes üzerine düşen görevi yapacak, yapmalıdır.

Şimdi sıra muhteşem taraftarlarımızda. Haydi Yeni 19 Mayıs Stadyumunu dolduralım. Yüksel başkanın bizlerden tek isteği budur. Tek yumruk olacağız, stadyumları dolduracağız ve başarıya ulaşacağız.

HAYAL GÜCÜ OLMAYAN İNSANLARIN KANATLARI OLMAZ.

Saygılar...
 

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Ümit Gök Arşivi
SON YAZILAR