LİDER ZORLANDI

Samsunspor kendi saha ve taraftarı önünde aşırı kar yağışında Afjet Afyonspor ile karşı karşıya geldi.. Şimşekler 8. Dakikada golü bulmasına rağmen rakibi karşısında zorlandı..

Özellikle golden sonra Samsunspor topu rakibine bıraktı ve kalesinde tehlikeli pozsiyonlar yaşadı.. Ancak Samsunspor kalecisi Nurullah Arslan kalesinde bir kez daha güven verdi..

Samsunspor maçın ikinci yarısında da vasat bir görüntü sergiledi ve cefakar taraftarlar bu maçta takımlarını adeta ayakta tuttu.. Teknik direktör Ertuğrul Sağlamın oyuna yaptığı hamleler ve değişiklikler maçı Samsunspor lehine çevirdi.. Mücedelenin son dakkasında Bahattin Köse son sözü söyledi ve Samsunspor sahasında Afyonspor'u 2-0 mağlup etti..

Artık bu maçı unutup Manisa FK mücadelesine kenetlenmeliyiz.. Son haftalarda Samsunspor vasat bir oyun sergiliyor.. Futbolcuların bir an evvel kendilerine çeki düzen vermeleri lazom.. Manisadan alınacak bir galibiyet bizi şampiyonluğa bir adım daha yaklaştıracaktır.. 

Bunun bilincinde olarak Samsunsporun bu mücadeleye kenetlenmesi lazım.. Şehir takıma inanıyor.. Camia şampiyonluğa odaklandı.. Ertuğrul Sağlamın takımı Manisa maçına en iyi şekilde hazırlayacağından hiç şüphem yok.. Bahattin ve Atabeyin bu hafta gol atmaları son derece önemli.. 

HER ŞEY BÜYÜK SAMSUNSPOR İÇİN..

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Erdal Cansu Arşivi
SON YAZILAR