Yusuf Demircioğlu

Yusuf Demircioğlu

GÖREV TAMAM

Kar lastiğin yok.

Abi ne kar lastiği , Ekim ayındayız.Sibirya ' mı burası ?

Yaz kızım.Evrakları tam olmadığından trafikten men edilmesine.

Nasıl bir tesadüftür ki ; trafik kontrolü Cumhuriyet Bayramı kutlamaları için Ankara ' ya giden grupları taşıyan otobüslere yapıldı.

O an trafikte olan otobüslerin çoğunda kar lastiği yoktu.Ve yanlarından vızır vızır geçtiler.

Cumhuriyet Bayramı ' na gidenler engellendi.

Bu günlerde yüzümüzü güldüren bir gelişme yaşıyoruz.Akaryakıt fiyatları sürekli olarak geriliyor. Vatandaş olarak yediğimiz kazık azıcık da olsa inceliyor diye seviniyoruz.

Yapılan küçük küçük indirimlerin büyük büyük zamlar olarak karşımıza çıkması çok da uzun zaman almayacaktır.

Vatandaşın ağzına bir parmak bal sürüldü.

Başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan , açlık grevleri konusunda BDP ' li vekilleri eleştirdi. Diyor ki ; '' Bu eylemi yaptıranlar kendileri kuzu kebabı yerken onlara ölün talimatı veriyorlar.''

BDP ' li vekil Gülten Kışanak ' tan cevap gecikmiyor. '' Bir köy evinde üç ay önce yediğimiz yemek üzerinden nemalanmak terbiyesizliktir , ahlaksızlıktır.''

BDP ' li vekiller bu gün bile kuzu kebaplarını mideye indirmekte , cezaevlerindekilere bizim canımız kıymetli , siz ölüverseniz de problem olmaz mesajını göndermeye devam etmektedirler.

Bir şey olsa da ,ortalığı karıştırsak diyen teröristler ve yandaşlarına malzeme sağlandı.

CHP İstanbul İl Başkanı Oğuz Kaan Salıcı,çelenkle anıta ilerlerken , tören alanında bulunan askerlere , '' Sizin korumanız gereken Cumhuriyet ' e biz sahip çıkıyoruz.'' dedi.

Gelen tepkiler üzerine bir basın açıklaması yapmak zorunda kaldı. ''Söylediklerimin sonuna kadar arkasındayım.''dedi.Söylediklerini değiştirerek.

Algı yanlış olmuş olabilir , algıyı düzeltmek de bizim görevimiz.Eğer o fotoğrafı ben görmüş olsaydım ben de muhtemelen o şeyi öyle yorumlardım.Askere dönük olarak.Biz burada herhangi birini zan altında bırakmak istemeyiz.Ben aslında o sözleri bütün devlet erkanına söyledim.'' diyerek , hemen her siyasetçinin çark ettiği zaman yaptığını yaptı. Ve'' yanlış anlaşıldım , ben aslında öyle demek istememiştim.'' hikayesini anlattı.

Vatandaşlarımız gördüklerini duyduklarını anlamayan insanlar yerine konuldu.

Adalet ve Kalkınma Partisi milli bayramlarının kutlanma şeklini değiştirdi. Bronz heykellere çelenkler konularak Cumhuriyet sevilmezmiş. Hem zaten çocuklar da üşüyormuş. Üşümesin yeni nesiller.

AKP ve CHP arasında süre gelen Cumhuriyet ' i sen çok seviyorsun , ben çok seviyorum yarışı , barikatlar ve biber gazları arasında devam etti.

Milli bayramların kutlanması konusunda da kutuplaşma gerçekleştirildi.Bölünme sağlandı.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Yusuf Demircioğlu Arşivi
SON YAZILAR