FAIR PLAY NEYDİ?

Hak edenin Süperlig'e çıkması tek  dileğimiz. Gönlümüz her ne kadar Samsunspor desede, mücadelesi ve iyi yönetimi ile Süperlig'i gerçekten hakeden kazansın istiyoruz. Tüm kulüpleri fair play e davet ediyoruz ama valla nasıl olacak bilemiyoruz. Oynatılmayan futbolcular, verilmeyen goller, görülmeyen ofsaytler, gönderilen hocalar, dolan stadlar, bir maç kadro dışı bırakılıp tekrar 11 e alınan futbolcular vs vs. İpin ucu sizcede kaçtı değil mi ? Evet böyle olmamalıydı. Çok yakışıksız durumlar yaşanıyor. Çok manidar açıklamalar yapılıyor. Artık futbolun dışına çıktık bilmem farkındamısınız. 
    
Aklı diğer maçlarda olduğundan olsa gerek, çok stresli çıktığı Ankaraspor karşısında oldukça vasat bir oyun çıkaran Samsunspor, bizleri korkutsada maçı kazanmayı başardı.  Giresun ve Adanademirspor' un da maçlarını kazanmasının ardından heyecan dorukta, umutlarsa son maça kaldı. 

Keşkeleri bir kenara bırakıp şuanı konuşmak gerekirse, İşimiz zor bu gerçek. Bizde üçlü kombinasyondan en az ikisinin gerçekleşmesi şart yani (1)Tuzla ve (2)Menemenspor' dan en kötü beraberlik bekleyeceğiz ve (3)Adana' yı Adana' da yeneceğiz. Oysa Giresun ve Adanademir' e sadece galibiyet yeterli. İlk üç takımında deplasmanda oynayacak olması bizim lehimize bir durum. İlk maçta Giresun Tuzla'yı, Adanademir Menemenspor' u aynı skorla 3-0 la geçmişler. Avantajlılar şartlar aleyhimize gibi görünüyor ama herşey olabilir biz maçımıza çok iyi hazırlanalım. 

Önceki maçlarımızdan gereksiz geri paslar, zamana oynamalar, yan paslar taraftarları neden çıldırttığını şimdi daha iyi anlamaları lazım futbolcularımızın. Bir puanın ne kadar değerli ne kadar önemli olduğunu  inşallah idrak etmişlerdir. Çünki 1 puana liderdik.

8 Mayıs 2021 tarihinde herşey belli olacak. İnşallah bu kadar çile cefa masraf boşa gitmez. Çünki biz gerçekten büyük paralar harcadık.  Süperlig için hazırlandık. Diğer kulüpler gibi olursa olur demedik. Olması için gereken şartları oluşturduk. Türk ve yabancı futbolculardan seçkin olanları takıma kazandırdık. Takımın başınada bu ekibe yakışan Ertuğrul hocayı getirdik. Bu süreçtede maddi manevi, hepimizden çok yıpranan başkanımız Yüksel YILDIRIM oldu. Uzun yıllar yurtdışında kalmasından dolayı, bazen başkan cümlesini tam kelimelere dökemedi. Ard niyetsiz temiz saf dobra mert olabildiğince şeffaf açıklamaları bazen yanlış yorumlandı.  Biz onun temiz kişiliğini kalitesini çok iyi biliyoruz. Bizim başkanımız Samsunspor' un iftihar kaynağıdır. 

Olursa ilk ikiden, olmazsa playoff tan ama Süperlig en çok sana yakışacak Yüksel Başkan..

Hoşçakalın...

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Serdar Çelik Arşivi
SON YAZILAR