Hüseyin Karataş

Hüseyin Karataş

Erciyes'e tırmanamadık...

  Samsunsporumuz kendi saha ve seyircisi önünde Kayseri Erciyesspor'u yenemese bile rakiplerine nazaran, haftayı karlı kapattı diyebiliriz. Aslında kendi fikrimce kazanmamız gereken bir maçtı. Demek ki bazen "olmayınca olmuyor, ne diyelim buna da şükür".
   19 Mayıs Stadı'nın trübünlerini hınca hınç doldurmuş onbinlerce taraftarıyla ve o muhteşem insan üstü görsel şovlarıyla başlamıştık maça. Atak üstüne atak ve Akeem Agbetu'nun kaçırmış olduğu pozisyonlar taraftarları bayağı heyecanlandırmıştı. Takımımız maça çok dikkatli başlamış, orta sahada top yapan hücumda ise sürekli gol arayan taraftı ve neticede ilk yarıda böylelikle kaçan goller sonucunda 0-0 tamamlanmış, taraftarlarımız ümitlerini ikinci yarıya bırakmıştı.
  İkinci yarı başlamış, bu defa sahada ise bambaşka bir Erciyesspor vardı. Atak üstüne atak yapıyor ve 70. dakikada ise Yusuf'un kalecimiz Ahmet ile karşı karşıya kalmasında yüzde yüz gol olması gereken topu dışarı atması sonucunda, galiba statda ve ekranları başında maçı izleyen Samsunsporlular derin bir 'Oh!' çektiler. Aslında maçın çok zor ve kıran kırana geçeceği bir gün önceden kardeşimin yakın dostu olan Yusuf Şimşek'i Büyük Otel'de ki ziyaretimizde yapmış olduğumuz sohbette anlamış, Erciyesspor'un bu maçı alması dahilinde Play-off'tan yada ikinci sıradan Süper Lig'e çıkma hesabı yaptıklarını konuşmuş, daha sonrada Erciyesspor'u aynı gün Nuri Asan Tesisleri'nde ki Cumartesi günü saat 14:00'de yapılan ter idmanında seyretmiş o an Erciyesspor'lu futbolcuların yüzündeki kazanma azmi ve isteklerini orada daha iyi anlamıştım. Bir ara tesislerimizde denk geldiğim bir kaç futbolcu arkadaşımızada bunları bir Samsunlu ve Samsunsporlu olarak kendilerine aktarma gereği duymuştum. Neticede de yanılmadığımın farkına varmış oldum. Keşke galip gelseydikde yanılsaydım.
 Böylelikle maçta başladığı gibi 0-0 bitince, 'ERCİYES'E TIRMANAMADIK' ve önümüzdeki Ordu maçını düşünmeye başladık. Artık ne diyelim? Eğrisi ile doğrusu ile şükürler olsun "Vardır bunda da bir hayır" diyorum.
 Buradan sözlerime son vermeden önce AKP milletvekilimiz olan ve 12 Haziran seçimlerinde listede olmayan Samsunumuz'un, Samsunsporumuz'un ve taraftarlarımızın daima yanında olan, her sıkıntıda elini taşın altına sokan, Samsunumuz'un çocuğu Fatik Öztürk'e de kendi şahsım adına yapmış olduğu hizmetlerden dolayı teşekkür eder, bundan sonra ki iş, spor, siyaset, aile vs. yaşantısında da başarı, sağlık ve mutluluklar dilerken, kendisini bundan önce ki gibi bundan sonrada daima aramızda görmeyi temenni ederim. Bir sonraki Orduspor maçında güzel sonuç ve neticeler almak dileğiyle "Hoşçakalın, Allah'a emanet olun".

 

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Hüseyin Karataş Arşivi
SON YAZILAR