DOUGLAS TANQUE BOMBASI!!!

Her ne kadar Tff 1.lige yeni çıkmışta olsa, Sakaryaspor belli bir  kalitenin altına düşmeyen, büyük bir taraftar kitlesi ve büyük bir camiası olan etkili ve aynı zamanda bize dost bir kulüptür. Kendilerine bundan sonra ki maçlarda başarılar diliyorum. Maçın kolay  olmayacağını tahmin etmek çok da zor değildi. İlk yarısı iki takımında çekingen, hata yapmamaya özen gösteren bir çizgide seyretmesi, maçın ikinci yarıda kopacağı sinyalini veriyordu ki aynen öyle oldu. Dakikalar 58 i gösterdiğinde Samsunspor tam yerinde ağır toplarını oyuna sürdü. Zamanlama o kadar mükemmeldi ki Emre hoca ya kocaman bir alkış buradan. Oyuna giren ikilinin, atılan üç golünde mimarı olması bunu kanıtlıyor.
  Fofana.. Samsunspor un olmazsa olmazı. Hani derler ya nefes alsın yeter. Aynı o hesap sahada olsun yeter.
  Harris.. Özgüveni sağlayıp heyecanını yendiği zaman ben Fofana nın tahtını zorlayacağını düşünüyorum. Çok yetenekli ve çok yumuşak bileklere sahip. Süre verilmeli.
  Sagat.. Aldığı süreyi daha iyi değerlendirmesini isterdim. Çok koştu çok mücadele verdi. Taraftarın gözdesi forvetimiz istediği pasları alamadan haliyle golü de bulamadan oyundan alındı.
  Yusuf.. Golün gelmesi gecikince ileride daha çok görülen Yusuf, ilk golün asistinede imza attı. Maçın tamamında temposunu düşürmedi.
  Douglas.. Güçlü yapısı ve golcü kişiliğini bu maç çok daha net gördüğümüz namı diğer tank, maçın yıldızı oldu. İkinci golü futbol tarihindeki güzel goller kategorisinde yerini alır. Gollerin tamamına kaşe basan forvet, formayı da Laura ve Sagat tan bir süre alır.
  Kaan.. Büyük futbolcu olacağına inandığım, gerçekten klas bir oyun stili olan futbolcu maçın bence en iyilerindendi. Oyunun her anındaydı. Bravo Kaan.
   Boldrin.. Bir türlü istenileni verememesi, artık onunda canını sıkmaya başladı. 71 de yerini Laura ya bıraktı..
   Jakup.. Hakkında net yorum yapamadığım, bazen süper bazen keder olan kalecimiz bu maç ta hatalı müdahaleleri ile maçı zora soktu. Özellikle kornerler ile pek arasının olmadığını düşünüyor hocalarına dikkat diyorum. 
     Teknik direktörsüz sahaya çıkan Samsunspor da, Fofana ve Laura nın yedek başlaması, Sagat ve Novikovas ın ilk onbiri, pek de beklenilen hamleler değildi. Celil ve Osman ın olmayışı da acaba dedirtsede Samsunspor un etkili oyunu özellikle ikinci yarıda görüldü. Gelecek teknik kadronun bilgi ve becerisi ile bu takım bence başarılı olacak. Son saniye golüyle yüzümüz gülsede maç bizim hakkımızdı. Şans falan değildi. Varsın son dakika golüyle bu kez de Samsunspor  gülsün, değil mi !
     Hakem Turgut Doman, maçı büyük hatalar yapmadan tamamladı. Sakaryaspor un da oyunu çirkinleştirme çabası olmayınca, hakemin maç yönetimi çok daha kolay hale geldi. Bir kaç pozisyon hariç maça yanlış müdahalesi olmadı.
     14 günlük ara sonrası Bandırma deplasmanında, Samsunspor u yeni hocasıyla göreceğiz. Oradan alınacak bir galibiyetin Samsunspor için önemini hiç bir hocaya anlatmaya gerek yok. Milli ara ile eksiklerinide tamamlama şansı bulacak olan teknik kadro, bence takıma güzel bir ivme kazandıracak, güzel başlangıç yapacak. Haydi Samsunspor biz yine orada yine senin yanında olacağız. Bandırma dan güzel haberler verebilme dileği ile...
     Hoşçakalın...

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Serdar Çelik Arşivi
SON YAZILAR