Derbide istediğimizi alamadık

Samsunspor, Karadeniz derbisinde deplasmanda Trabzonspor ile karşı karşıya geldi..

Yaklaşık iki bin Yüce Samsunspor taraftarları deplasman tribününde kendilerine ayrılan kontenjanı tamamen doldurarak derbide takımlarını yalnız bırakmadılar..

Hafta içinde oynamasına rağmen Samsunspor’a gönül veren kırmızı beyazli taraftarlar 90 dakika boyunca skoru aldırış etmeden takımlarına destek oldular…

Müsabakanın ilk 15 dakikasına her iki takım da kontrolü başlasa da Samsunspor geçtiğimiz haftalara nazaran daha çekimser bir oyun sitili ile ilk devre sahada korkak bir şekilde mücadele etti..

Orta saha ve savunmanın üst üste hataları sonrası Samsunspor müsabakanın ilk devresini Benkovic ve Onuachu’dan gelen gollerle 2-0 geride kapattı..

Sakatlar ve yetersiz futbolcular nedeniyle kısır bir kadroya sahip olan Samsunspor’da Afrikalı futbolcuların ülkenin milli takımlarına gitmeleri nedeniyle kadro genişliği hepten daraldı..

Maçın ikinci yarısında Samsunspor gol için rakip kalede üst üste pozisyonlar yakalasa da Trabzonspor kalecisi Uğurcan Çakır’ı geçemedi…

Maçın ilk yirmi dakikalık bölümünde Samsunspor bir gol bulabilseydi belki de Karadeniz derbisinden en kötü bir puan çıkarabilirdik..

Maçın uzatma dakikalarında Samsunspor lehine verilen penaltıyı Taylan Antalyalı ile gole çevirdi ve Şimşekler maçın son anlarına 2-1 geride girdi..

Kalan dakikalarda beklenen beraberlik golü gelmedi ve Karadeniz derbisinde Samsunspor deplasmanda Trabzonspor’a 2-1 mağlup oldu..

Özellikle yabancı futbolcuların bu deplasmanda formsuz ve düşük seviyede performans sergilemeleri bu mağlubiyetin en baş sebeplerinden oldu..

HER ŞEY BÜYÜK SAMSUNSPOR İÇİN..

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Erdal Cansu Arşivi
SON YAZILAR