ÇARŞAMBASPOR'DA CİZRE'YE BİLENİYOR

Tff 3.lig 3. Grupda mücadele veren efsane yeşil beyazlı Çarşambaspor çıktığı Yalova deplasmanın'dan iyi futbol oynamasına ragmen  1 puana razı geldi. 

Bu zamana kadar oynadığı musabakalarda 3 maçta 5 puan toplayan yeşil beyazlılar'da moraller yüksek bu hafta kendi evinde Cizresporu konuk edecek olan Çarşambaspor bu maçta farklı galibiyet bekliyor. 

Burada bir şeyi belirtmek isterim Çarsamba belediye başkanı Halit Doğan ekibiyle birlikte deplasmanda takımını yalnız bırakmayarak destek vermesi takım üzerinde olumlu etki yarattı kulüp başkanı Özkan Yıldırım ve genel kaptan Kadir Yücebaş takımı hiç yanlız bırakmayanların başında geliyor. 

Takım olma yolunda önemli mesafe kaydeden Çarşambaspor taraftarların pandemi nedeni ile stada girememesinden dolayı takıma stad dışında meşale yakarak destek vermeye devam ediyor. 

Deneyimli teknik direktör Kenan Yelek kendi evimizde Cizresporu mağlup ederek yolumuza kayıpsız devam edeceğiz takım olarak iyiye gidiyoruz futbolcular arasındaki arkadaşlık bağı kuvvetli dedi, bende 55 senedir spor yazarı olarak Çarşambasporumuza 3. ligde başarı dolu günler dilerim. 

HER ŞEY BÜYÜK ÇAŔŞAMBASPOR İÇİN

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Erdal Cansu Arşivi
SON YAZILAR