Çarşambaspor Seriye Bağladı..

Sportoto 3.lig 2. grupta mücadele eden efsane Yeşil beyazlı Çarşambaspor’un bu haftaki rakibi Aksaray Belediyespor oldu.


Maça hızlı başlayan ve rakip kalede gol arayan Yeşil beyazlı temsilcimiz, Kemal Sabri Bayraktar’ın harika golüyle ilk devreyi 1-0 önde kapattı..

Maçın ikinci devresinde oyunu rolantiye alan Efsane Çarşambaspor 90 dakika sonunda kazanan taraf oldu ve galibiyet serisine bağladı..


Mehmet Seçkin’in göreve gelmesinin ardından adeta başka bir takım hüviyetini kavuşan Çarşambaspor’un sergilediği performans göz doldurdu…

Seçkin nezaretinde 5 maça çıkan Çarşambaspor, 3 galibiyet ve 2 beraberlikle müthiş bir çıkış sağlamış oldu..

Bu takımın düşmeyeceğini ben canı gönülden inanıyordum.. bugün sahada oynanan futbol ve takımımızın mücadelesi benim inancımı bir kez daha kamçıladı..

90 dakika boyunca sahada basmadık yer bırakmayan yeşil beyazli futbolcular galibiyeti de sonuna kadar hak etti..

Takımdaki kazanması her geçen hafta daha da coşkulu bir şekilde devam ettiği sürece ligin ikinci yarısının en iyi takımı olmaya devam edeceğiz..

Çarşambaspor'a gönül veren taraftarlar takımlarına her daim destek oldular ve galibiyetle de önemli rol oynadılar..

Ben buradan çarşamba belediye başkanı Sayın Halit Doğan’a, Kulüp başkanımız Özkan Yıldırım’a ve yönetim kurulu üyelerine teşekkürlerimi sunuyorum..

Hep beraber tek yürek olarak çarşamba sporu hak ettiği yerlere getirmek için asla pes etmeden mücadeleye devam edeceğiz..

Hafta sonu deplasmanda Hacettepespor ile karşılaşacak olan Çarşambaspor’un bu maça çok iyi hazırlanması gerek..

Alt sıraları yakından ilgilendiren bu karşılaşmada alınacak bir galibiyet, Yeşil beyazlılar tam anlamıyla seriye bağlayacaktır..

Efsane yeşil-beyazlı çarşamba sporun devre arası yaptığı ana transferler takıma inanılmaz derecede fayda sağlamış durumda..

Bu duygu düşüncelerle sizler için çarşamba sporu yakından takip etmeye devam edeceğim.. pes etmek yok sonuna kadar savaşmaya devam.. hep destek tam destek..

HER ŞEY BÜYÜK ÇARŞAMBASPOR

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Erdal Cansu Arşivi
SON YAZILAR