BİR VARMIŞ BİR YOKMUŞ

Halı sahadan az daha büyük Aktepe stadındayız. Çok az sayıda taraftarı olan Keçiörengücü ile oynuyoruz. Almak zorunda olduğumuz ama çok değerli iki puanı daha  bıraktığımız maçta, bir puanı kurtaran Samsunspor, üç puanı  kaybeden taraf ise ev sahibi Keçiören oldu. Beraberlik bu saatten sonra Samsunspor için playof u işaret eder. Kimse darılıp gücenmesin yine gerçekleri yazacağız.
  İlk 20 dakika takım tamamen şuursuz bir oyun ortaya koydu. Takımda beni korkutan, ne oluyor dediğim 22.dakikada yenen garip gol değildi. Golden sonra direklerimizde patlayan şutlardı. Size şu kadar söyliyeyim, Eğer Keçi az şanslı olup maçı 2-0 a taşıyabilseydi bu maçın özeti dahi izlenmezdi. Balıkesir, Kocaeli maçları kolaydı, az zorlu takım ile oynadığımızda işler değişiyor. Takım oyununu sahaya yansıtamıyoruz. Ceza sahasına orta kesemiyoruz. Verkaçlarımız zayıf, oyunu okuma zayıf, dikine oynama zayıf, adam geçebilme becerisi zayıf. Ortaya konulan oyun ile bir puan büyük başarıdır o yüzden kutluyorum Fuat hocamızı.
  İlk yarıyı 1-0 önde kapayan Keçiören'in ikinci yarıda skoru koruma adına oyunu orta alanda tutma niyeti Samsunspor'u biraz daha görünür hale getirdi. Fofana (Allah sakatlık göstermesin ona) ısrarla aradığı golü Yasin'e attırdı. Beraberlik maça ufak bir hareketlilik kazandırsada başka gol olmadı. Maçı Keçiören li taraftarlar ile beraber izledim. İnanın Fofana yı hayranlıkla izliyor, bu futbolcunun burada ne işi var diyorlar. Çabasına mücadelesine yazık oldu, sadece Fofana'nın hakkıydı üç puan. 
  Fofana, aldığı tüm topları kaleci Metin'in yanına kadar getirip arkadaşlarına pasladı. Bireysel becerisi mükemmel. Fofana Samsunspor'un Osman ve Yasin ile olmazsa olmazı.
  Tomane, yine sessizliğe büründü. 
  Nurullah, gol pozisyonunda topu dışarı atmalıydı. Bir kaç pozisyonda iyiydi.
  Yasin, mücadelesini yine gol ile taçlandırdı. Bizde seni gol kralı yapacağız Yasin söz.
  Osman, orta alandaki tankımız. Yıkılmaz duvarımız. Onsuz asla  olmaz.
  Tolcay, Samsunspor'da hazır hale gelmesine sezon yetmez.
  Hasan, etkisizdi. Mücadele yönü iyi ama daha fazlasını vermesi gerekiyor. Çünki Hasan isterse bir şeyleri değiştirebilir.
  Sheldon, sahanın küçüklüğü farkında olmadan onu çok fazla ileriye itti. Gol pozisyonunda da ileride yakalandı.
  Yunus Emre, bir çok pozisyonda yerinde müdahalesi vardı. Nurullah ile oynamaya kendini alıştırmaz inşallah.
  Alaattin, yine mücadele anlamında iyi ama oyuna puan anlamında katkı maalesef yok. 
  Soner, kırk yıllık Samsunspor'lu gibi, eski takımına karşı etkili bir oyun ortaya koydu.
  Tallo, girmesiyle çıkması bir oldu. Sakatlık artık istemiyoruz diyoruz, gelen sakatlanıyor. Şakamı bu yaşananlar anlam veremiyorum.
  Son altı maçta iki galibiyetle rahat geçebileceğimiz Bursaspor maçına hazırlanacağız. Bursa maçı Keçiören galibiyeti ile dörtte dört ne güzel olmazmıydı. Bu sezon nasıl bitecek hepimizin aklı karışmış durumda. Playof bazen zor görünüyor. Bazen ilk iki neden olmasın diyoruz. Bir varız bir yokuz, iyice psikolojimiz bozuldu. Allah sonumuzu hayır eylesin.
   Hoşçakalın...

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum
Serdar Çelik Arşivi
SON YAZILAR