Çarşambaspor petrol buldu

3. Lig üçüncü gurupta mücadele veren yeşil beyazlı efsane Çarşambaspor geçen hafta karşıyaka mağlubiyetini kendi evinde batman petrolsporu güzel bir oyun sonrası 2-0 Mağlup ederek telafi etmiş oldu...

Geçen haftaki köşe yazımda Teknik Direktör Kenan Yelekl’e çok iş düşüyor takımı iyi motive ederek petrolspor maçına hazırlaması lazım demiştim hocamızda gerçekden takımı iyi çalıştırarak maçı koparmasını bildi..

Tabi bu galibiyetde kulüp Başkanı Özkan Yıldırıma da büyük görev düşdü kendisi ile yapdığım röpartajda iyi yolda olduklarını yönetim kurulu arkadaşlarımla nöbetleşe takıma moral ve motovosyon yaparak maçı cevirmemizde büyük etken olmuş oldu..

Bu hafta ihtibarı ile yeşil beyazlı Çarşambaspor çıkışa geçerek içerde ve dışarda kazanarak play-offun içinde yer alacağından kuşku duymuyorum..

Genel kaptan Kadir Yücenaş futbolcularla yakın ilişki içerisinde büyük katkıları var.. İç sahada ve deplasmanlarda takımı hiç yanlız bırakmıyan as başkan Ersin Sandıkçı takımın başarılı olmasında büyük pay sahibi oldu..

Çarşambasporun geçmişine bir bakaçak olursak gerçekden çok başarılı şampiyonluklarla dop dolu.. Çarşambaspor, Çarşamba ilçesini  türkiyede en iyi tanıtan bir spor organıdır..

Ligin boyu kısalıyor bundan sonra çok dikkatli olarak temkinli bir şekilde yoluna devam etmesi play.offdan ikinci lige çıkması gerekdiğine inanıyorum... Çarşambaspor ve camiası bunu başaraçak  güce sahip bir takım.. 

Çarşambaspor Teknik direktörü Kenan Yelek sezon başından bu güne kadar güzel çıkışlar yakalamış bir ekip olarak ikinci ligede çok yakışır.. Çarşambasporun çıkışında ve başarısında Çarşamba Belediye Başkanı Halit Doğanın maddi ve manevi büyük katkıları var..

Çarşambamızın iş adamlarınında şampiyonluğa giden takımlarına desdek vererek takımı ucurmalar gerekmezmi.. İsmi ile şan ve şerefiyle türkiyenin tanıdığı tek takım yeşil beyazlı çarşambaspor gitdiğin bu yolda sana başarılar dilerim.. HER ŞEY ÇARŞAMBASPOR İÇİN..

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Erdal Cansu Arşivi
SON YAZILAR