Kıvanç Özpıçak

Kıvanç Özpıçak

CANBERK + MURAT = ÜÇ PUAN

         Her iki takım içinde çok önemli bir karşılaşma, önce Veli'nin üst direkten dönen topuyla şaşırdık,  Leandinyo'nun boş kaleye atamadığı posizyonla da  korkmaya başladık. Bizim orta alanda yanan yeşil ışıktan dolayı, rakip elini kolunu sallaya sallaya ceza alanımıza gelip posizyon yaratıyor. Topçularımız da doğaçlama ve bencilce top oynadıkça kaçan posizyonları sadece izliyoruz. İşin en  ilginç yanı da,  kenar yönetiminde bizim gibi maçı izlemeleri.

 42 de  haftalardır sahada olupda görünmeyen Ekigho'nun rakip defans topçularını sırayla geçerek  golü atması, topun yuvarlak olduğunu bir kez daha kanıtladı. Karşılaşmada izlediğimiz tek olumlu mevki Samsun sporun sağ kanatıydı. Canberk ve Murat'ın muhteşem uyumu,neden oyundan alındığını hala çözemediğim Murat'ın 65 deki Ekigho'ya yaptığı asist muhteşemdi. 2-1 
den sonra  71 dakika Kone gibi bal yapmayan bir arıyı sahada tutmak neyin mantığı anlamış değilim.  Oyundan alındığı dakikaya kadar sağ kanattan mükemmel toplar atan Murat'ın  bu paslarını değerlendirecek uzun boylu Alperen'den  faydalanmayı düşünmemek  ve en tuhafı da  84 de Murat - Alperen değişikliği nasıl bir anlayış anlamış değilim. Rakip 2-1 den sonra bastırıyor, ileride topu tutacak tek futbolcun İvanov hala kenarda. Önümüzde iki deplasman ve bir içeri maçımız var. 
Oynadığımız doğaçlama futbolla bu üç haftayı atlatıp playofa kalırsak, hocamız Engin KORUKIR'a değil, sayın Coşkun ZEREN'e çok iş düşecek.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Kıvanç Özpıçak Arşivi
SON YAZILAR