Bu Şampiyonluk İstenmedi..!

Bank Asya Ligine veda Süper Lige terfi ettik, ettik ama hüzünlü bir veda oldu sanki Samsunspor için.

 

Sürprizler ile başlayan, sürpriz sonuçlara sahne olan Bank Asya 1. Ligi kapanışıda sürpriz sonuçlar ile bitirdi. Her hafta liderlik koltuğunun değiştiği fakat Samsunspor un liderliği ele geçirmesi ile son haftaya kadar sürdürmesi, son hafta Mersin İ.Y bay geçtiği halde liderlik koltuğuna ilk kez oturup ligi şampiyon olarak bitirmesi, yine türk futbolunun köklü kulüplerinden Altay ın son anda lige veda etmesi bu ligin birbirinden ilginç sürpriz sonuçlarıydı sanırım.

 

Güzel bir hafta sonu şampiyonluk kutlamalarına hazırlanarak 19 Mayıs Stadyumunun yolunu tutan taraftar maç bitimi ile Samsun caddelerinde doyasıya şampiyonluk kutlaması yapmayı planlamıştı. Aslında son iki haftaya kadar herşey yolundaydı. Peki ne olduda Samsunspor da herşey bir anda ters döndü. Şehirde her şey daha güzel olması gerekirken kulüpte yaşanan gelişmeler ve kulaklarımıza gelen duyumlar hep akıllarda soru işaretleri bıraktı.

 

Bitime iki hafta kala yönetimin aldığı yada YÖNETİME ALDIRILAN KONGRE KARARI ne derece doğruydu? Bu durumun teknik yönetim ve futbolcular üzerinde nasıl bir psikoloji oluşturduğunu hiç düşündünüz mü? Bu karar son iki hafta kala değilde üç hafta kala alınsaydı belki de değil süper lig play of bile hayal olacaktı.

 

Samsunspor u süper lige taşıdıkları için mevcut yönetime teşekkür ederiz.Amaaa… kim ne derse desin son iki hafta kala yaşanan gelişmeler neticesinde bu şampiyonluğu istemediniz. Biz bu stadyumda ilk kez bir şampiyonluk maçına çıkmadık. Oynanacak maç şampiyonluk maçı ise o stadyum gelinlik kız gibi süslenmeliydi. Üstelik büyütülen ve kapatılan maraton tribününe ne de yakışırdı. Sadece şirinler grubunun kendi tribününü kendilerinin gayreti ile süslediklerini gördük. Tribünlerde ki taraftarların yaptıkları güzel şovları zaten her maç izledik. Siz bu şampiyonluğu istemediniz. Taraftarlar bunu haketmedi. Yediden yetmişe erkeği kadını yaşlısı çocuğu stadyumda ki coşkuyu Samsun caddelerine taşımak istedi. Ama ne yazık ki taraftarın olan bitenden haberi yok ki.

 

Önümüzde yapılacak olan kongrenin Samsunspor için hayırlı olmasını temenni ederek süper lige yükselmemizde emeği geçen yönetim, teknik heyet ve futbolcu kardeşlerime bir kez daha candan teşekkür ederim. Yaşattığınız sevinç burukta olsa allah sizden razı olsun; çünkü Samsunspor u evine uğurladınız.

 

Saygılarımla...

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Selamet Atlı Arşivi
SON YAZILAR