Kemal İlyas Sağır

Kemal İlyas Sağır

Bu Beşiktaş’ı da yenemezsen...

Geçen hafta Samsunspor’un durup dururken zamansız verdiği dört günlük tatil ile ilgili yazdığım yazı oldukça fazla tarafıma dönüş yapılarak olumlu olumsuz yorumlandı.

Ben bir çok sakat oyuncunun iyileştiği ve takımın ligin dibinde olup yavaş yavaş toparlandığına inandığımız anda verilen tatilin çok gereksiz olduğunu ilk seslendirenlerden oldum. En çok şaşırdığım ise Alman teknik direktörün böyle bir karar alması idi. İkinci şaşkınlığım ve çok merak ettiğim konu bu tatil ile ilgili Başkan Yüksel YILDIRIM 7/24 çalışan birisi olarak bunu nasıl kabul etti? ya da nasıl kabul ETTİRDİLER?

Bu konularla bir haftadır yoğrulan kafayı toplayıp vardır hocamızın bir bildiği diyerek 20 bin seyircinin hazır olduğu Beşiktaş maçındaki yerimizi aldık. Samsunspor 25 Kasım Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü nedeni ile mor forma ile sahaya çıktı.

Bu kadar kötü Beşiktaş’ı yakalamışsın ve yenemiyorsan gol bölgelerinde başta olmak üzere takımda sıkıntı var demektir. Bugün süper ligi bırakın 1. Ligden iyi bir takım bile Beşiktaş’ı yenebilirdi. Beşiktaş o kadar kötü idi.

Teknik direktör M. Gisdol’a bu altın üç puan kaybı fazlası ile yazar. Sen yenildiğin İstanbulspor maçının sonunda hakeme itiraz ederek gereksiz, amatörce kırmızı kart görürsen takımını trübünde bizimle beraber SEYREDERSİN. Yardımcı hocamız Erdinç Sözer’de 87. Dakikaya kadar sakatlıklardan dolayı değişiklik haricinde sahaya müdahale etmemesi bence bir teknik direktörlük hatası idi.

Maça gelirsek Soner başladığı hatalı müdahaleyi devam ettirdi ve pozisyonun devamında penaltıya neden oldu. Psikolojik olarak sonradan da oyundan düştü. Fakat golü yedikten sonra oyun olarak anında karşılık verdik. Oyundan hiç kopmadık. Orta saha ve kenarlarda mücadele eden, arzulu bir orta saha vardı. Peş peşe üç gol pozisyonunu değerlendiremedik. İlk yarıyı berabere ama iyi futbolla bitirdik.

İkinci yarı yağmur şiddetini artırdı. Bizde iyi oynamaya dirençli futbola devam ettik. Oyuna kenar yönetimi müdahale edemeyince zaten vasat olan oyuncu kalitesi, bitirici gol adamımızın olmaması rakibimize de güven verdi. 84. Dakika da golü yedik. 87. Dakika da oyuncu değişikliği yapmak aklımıza geldi.

Çok önemli maç trafiğine girildi. İşimiz gerçekten zor. Şimdiden ara transfer için isimlerin belirlenip çalışmaların başlaması lazım. Son söz ‘’Takım iyiye gidiyor. Teknik heyet kötüye."

Kalın Sağlıcakla…

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Kemal İlyas Sağır Arşivi
SON YAZILAR