Kemal İlyas Sağır

Kemal İlyas Sağır

Bir şey yapmalı

FIFA (Uluslararası Futbol Federasyonu Birliği) tarafından kulübümüze Temmuz ayında iki dönem transfer yasağı aldığımız bildirilmişti. Bunun üzerine kulübümüz CAS (Spor Tahkim Mahkemesi) üzerinden itiraz ederek dava açmıştı. Bu itirazın da sonucu geldi. Kulübümüz kış ve yaz döneminde profesyonel takıma futbolcu transferi yapamayacak.

Bu karar Samsunspor’un alt yapıdaki takımlarını profesyonel imza olmamak şartı ile etkilemiyor. Şuan lig kadromuzdaki ve kiralık olarak diğer takımlarda mücadele eden kulübümüz oyuncularının durumu bir anda farklılaştı.

Artık mevcut oyuncularla beğenelim beğenmeyelim bir yıl zorunlu nikahımız var. Bu durum alt yapı oyuncuları için de bir fırsat olabilir. Yetenekli, bu lig seviyesine kendini taşıyabilecek alt yapı oyuncularının teknik kadronun dikkatini çekmesi gerekiyor.

Deplasmandaki Alanyaspor’a karşı aldığımız 3-1 lik mağlubiyete gelince aslında son yazımda Alanyaspor’u Beşiktaş karşısında seyredince işimizin çok zor olduğunu söylemiştim. Ama bu kadar da kolay teslim olacağımızı tahmin edemedim. Özellikle sağ ve sol beklerimiz üzerine oynayan Alanyaspor’un sağ ve sol kanattaki iki hücum kanat oyuncuları 27. Dakikada işi bitirmeyi başardılar. Adeta sağdan atıp soldan geçiş üstünlüğünü seyrettire seyrettire golleri atmayı başaran Alanyaspor forvetleri bile bu kadar ağır ve etkisiz Samsunspor defansı beklemiyordu.

Bu ligin hakkını zaten süper ligde mücadele etmeye çalışan bizim gibi yaklaşık oniki takım veremiyor. Öyleyse efsane müzik grubu Moğollar’ın 1996 yılında çıkardığı “Dört renk” albümünde yer alan sözlerini Turgut BERKES’in yazdığı “Bİ ŞEY YAPMALI” şarkısında nakarat bölümündeki gibi takıma, teknik heyete hep bir ağızdan söyleyelim ve bekleyelim. “Bİ ŞEY YAPMALIIIIIII”

İşimiz hiç kolay değil, ama imkansız da hiç değil.

Kalın Sağlıcakla…

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Kemal İlyas Sağır Arşivi
SON YAZILAR