Dursen Özalemdar

Dursen Özalemdar

BAŞKANA TEBRİKLER

Saathane meydanı ve çevre düzenlemesi ile ilgili olumlu çalışmalarda bulunan Büyük Şehir Belediye Başkanımız Sayın MUSTAFA DEMİR i TEBRİK EDİYORUZ. Hemşehri ve sair Saiklerle, Korunan, KORUNDUKLARI ortaya çıkmış binalarla kendini ispat eden bu bölgedeki yapıtların mevcudiyetidir.
Büyük Cami nin deniz yönündeki yol düzenlenirken, bu bölge Şehir imar planında YEŞİL ALAN olarak yıkımına karar verilen bina dan, itibaren şimdiki VATAN BİLGİSAYAR ın bulundugu yere kadar YEŞİL ALAN olarak planlandığı, Ancak RANTI YÜKSEK bir yer olarak bu yerin bazı KAYIRILAN KİŞİLERE , ilk etapta YEŞİL ALAN kaydı ile düşük değerlerde SATILDIĞI, Bilahare geçmişteki Belediyenin İMAR TADİLATI ile OTEL,HASTANE,İŞYERİ ne çevrilerek. Bulvar üzerinde şehrin PANAROMİK görüntüsünü gerek İÇTEN, Gerekse DIŞTAN kesen bir duvar halini aldığıdır. TARİHİ BİR MEKÂN OLAN BÜYÜK CAMİ ve ÖNÜNDEKİ DEVASA BİNALARIN KİMİNİN YEŞİL ALAN, KİMİNİN SİT olmasına rağmen,  KALE DUVARLARININ GİZLİCE SÖKÜLEREK YOK EDİLDİGİ, BİR HİNLİKLE TARİHİ CAMİYİ ÇEVREDEN GÖRÜNMEZ KILAN KAÇAK YAPILAR KUŞATMASINI ORTAYA ÇIKARMIŞTIR. 
Bunları kim yaparsa yapsın, VEBALİ ve AYIBI onlara aittir. Ne var ki ADALET ve KALKINMA PARTİSİNİN BÜYÜK ŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI SAYIN MUSTAFA DEMİR İN olumlu icraatları, Kendini Samsunlu sanan birçok kimseye rağmen, Gerçek Samsun” lu gibi, icraatları ile kendini İSPAT ETTİGİDİR. 
Gazetemizin 11 Şubat 2021 günkü nushasında MANŞETTEN verdigi ilgili haberin memnuniyet verdiğidir.

dursen-002.jpg
Söz gider, yazı ilgilenenlerin notlar
ında kalır, ESERLER ise, her daim, günümüz kuşakları ve gelecek kuşaklara var oldukları müddetçe, kendini gösterir ve YAPANLARI HATIRLATIR. Muarız ve Muhalifler her ne kadar, (BİZ İKTİDARIN HER YAPTIĞINA KARŞIYIZ. İSTER FAYDALI OLSUN, OLMASIN, POLİTİKAMIZ KARŞI OLMAKTIR) demiş olmalarına rağmen, Birçok konuda YAPTIKLARI ÇARKLAR ancak bir komedi gibi görünüyor. Sol”un yandaşı genel ve yerel basın ise, aynı terane ile  kendine tatmin yolu aramakta. Belediyecilik mevzuunda, geçmişte KÖTÜ ÖRNEKLER ile kendilerini ispat etmiş kişileri TEMİZMİŞ gibi yad ederek EMSAL göstermeleri, HAFIZALARININ İDLALE uğradığını göstermektedir. Bir çok kirliliğe rağmen Muzaffer Önder in, ÖRNEK REİSMİŞ gib. Büstünü diktirenlerin, Bu konudaki istismarının, ülkemizdeki BÜST ve HEYKEL konusundaki ciddiyetsizliğin ÖRNEKLEMESİ olduğudur.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Dursen Özalemdar Arşivi
SON YAZILAR