Dursen Özalemdar

Dursen Özalemdar

PUTPERESLER 

Kanal 7 de, oynatılan Hz. YUSUF filmi, bundan BEŞBİN yıl evvel, Mısır da cereyan eden, Putperestlikle, TEVHİD dinine ait mücadeleyi ayrıntılarıyla göz önüne sermektedir. 
Kuran-ı Kerim”in VAKİA SURESİNDE,tarif edilen ASHAB-I ŞİMAL cilerin, kadim tarih boyu TEVHİD (Tek ALLAH ) dinine karşı oluşlarının en  belirgin alametlerinden biri olan, PUTÇULUK u, çeşitlendirmeleri, onu kendilerine TANRI gibi kabul etmeleri DÜN ve BUGÜN de aynen devam etmektedir. 

resim-2021-02-15-172901.png
 
İLMİN, İRFAN a ( İLİM İLE OLGUNLAŞMA-HAK VE HAKİKATI GÖRME)  gerekirken, Dışardan UYARLANMIŞ , PLAN ve PROGRAMLAR ile, TÜRK MİLLETİNİN varlığının sebebi olan, İSLAM ve ÜMMED olma üstünlüğünü YOK EDEREK , MÜSLÜMANLARI BOYUNDURUK ALTINA ALMA PLANLARININ İLK HEDEFİ OSMANLI İMPARATORLUGU İDİ, BU BİZDİK. HİLAFET İslam’ın başı olan Osmanlı, yok edilecek, İslam ülkeleri başsız bırakılacaktı. BIRAKILDI….ve İNGİLİZLERİN, KATOLİK PAPANIN, PROTESTAN KARDİNALLERİN VE FENER PATRİKHANESİNİN PLAN ve PROĞRAMLARI DEVREYE SOKULARAK, TÜRKLERİN DİNSİZLEŞTİRİLMESİ UYGULANDI. 
ELBETTEKİ BU KOLAY BİR İŞ DEĞİLDİ, BİN YILLIK BİR İNANIŞI BU MİLLETTEN SÖKÜP ATMAK PEK KOLAY DEĞİLDİ. BAŞ ÖRTÜSÜ TAKIYOR ve SATIYOR DİYE ASILAN KADINLAR. KAFALARINA FRENK SAPKASI TAKMIYOR DİYE ASILAN ve BEYAZ TRENİN ATEŞ OCAĞINA ATILAN ÂLİMLER. MEZARDAN ÇIKARTILIP ÖLMÜŞ BİR ÂLİMİ İDAM EDEN HÜKÜMLER, HER NE REZALET VA SECAAT VARSA İŞLENEN BİR DEVRİ SABIKA ORTAYA ÇIKARTILIYORDU. 

“BİZ GÖKTEKİ ALLAHIN İRADESİNİ KALDIRIP, HAKİMİYET İ MİLLİYEYİ KURACAĞIZ “ diyerek yola çıkan, bir zatın, YOK ETTİĞİ  DEĞERLER ile ONUN YERİNE KENDİNİ İKAME ETMESİ, ÜLKENİN SEFALETİ VE YOKLUĞUNA RAĞMEN, MİLYONLAR LİRA SARF EDEREK HEYKELLER VE PUTLAR DİKTİRMESİ, SEFAAT İÇİN DENİZ ÜZERİNDE GEZDİREN YATLAR İTHAL EDİLMESİ, MİLLLETİN GÖZ YAŞLARI ÜZERİNE SALTANAT İRAT ETMELERİ, KORKUNÇ BİR KOMEDİNİN SAHNELERİ OLUYORDU.  ETRAFINDAKİ ŞARHOŞ VE ŞERKES YOLUNU SAPITMIŞ VEYA KIRIPTO AJANI DURUMUNDAKİ, 
Her ne kadar isimleri Türk olmasına rağmen TÜRK ve MÜSLÜMAN olmayan AJANLARIN entrikaları, yeri ve göğü karartmıştı. Bunlardan sadece bir
Tanesinin RESİMDEKİ beyanı, SAPIKLIĞIN ne hadde vardırıldığının AÇIK ÖRNEGİDİR

(Merhum MUSTAFA BAĞIŞLIYIC nın torunu), Samsunlu ve diğer ŞEHİTLERİMİZ için dua ve geride bıraktıklarına Sabırlar dilerim.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Dursen Özalemdar Arşivi
SON YAZILAR