Fethi Duhan Çalık

Fethi Duhan Çalık

ARKADAŞLAR SAKİN SADECE BERABERE KALDIK

Samsunspor’umuz bu haftasonu eski adıyla Bugsaşspor, yeni adıyla Başkent Akademi Spor Kulübü ile berabere kaldı. 

Maça genel olarak bakacak olursak ilk yarı Samsunspor daha baskın oynasa da ilk golü yiyen taraf oldu. Sonrasında baskılı oyun sonuç getirdi ve önce Gökhan Alsan daha sonra Bahattin Köse’nin birer golüyle Samsunspor’umuz ilk yarıyı önde kapattı. İkinci yarı, ilk yarıya göre daha etkisiz bir oyun sergileyen Samsunspor’umuz baskı sonucu gelen atakta penaltıya neden oldu ve maç 2-2 lik bir skorla sonuçlandı. 

3 puan beklediğimiz bir deplasmandan 1 puanla döndük ancak sanki şampiyonluk gitmiş gibi saçma sapan yorumlar yapılmaya başlandı. Yok bu takım çıkamaz, yok bu takımda iş yok. Arkadaşlar sakin, sadece berabere kaldık. Ne şampiyonluk gitti, ne takım kötü. Bu ligde topun ortalama oyunda kalma süresi 45-50 dk. Bu ligde hiçbir takım bizim dengimizde değil, ki bunu her karşımızda oynayan rakipte görüyoruz.

Eleştirmeyelim demiyorum, yıkmayalım diyorum. Kadro tercihi eleştirilir ve futbolcu performansı eleştirilir ki geçen hafta başladığım yazı dizisinde ben de bu köşeden eleştirdim. Ancak bu takım çöp, bizden olmaz, gitti şampiyonluk cümlelerini yanlış buluyorum. 

Samsunspor’umuzun birlik ve beraberlik içinde bu ligden çıkacağına inancımızı yitirmememiz gerekiyor. 

Birlik beraberlik demişken 2013 yılından bugüne aktif olan, Samsunspor’u yakından takip eden herkesin iyi bildiği gerçek ÜniSam’ın yaşadığı haksızlığı da ayrı bir gün kaleme alacağım.

Herkese mutlu haftalar dilerim.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Fethi Duhan Çalık Arşivi
SON YAZILAR