Fethi Duhan Çalık

Fethi Duhan Çalık

Kongrenin Ardından Fark 10 Puan

Samsunspor Dernek yönetiminin olağanüstü kongresi geçtiğimiz cumartesi günü gerçekleştirildi. Kongreye katılımın orta düzeyde olduğu dikkatlerden kaçmadı. Kongre üyelerinin kararıyla yönetim kurulu asil üye sayısı 17’den 9’a düşürüldü. Daha sonrasında yapılan dernek organları seçimine ise tek aday olarak giren Yüksel Yıldırım’ın listesi kabul edildi. Listede dikkat çeken isimler vardı. Samsun kamuoyunun tanıdığı o isimler şöyle;
Fuat Katırcı, M. Savaş Boyar, Onur Bıyıklı, Erdinç Tosunoğlu, Vennaz Akyol Haznedar, H. Kaya Aşçı, Ergin Zorlu, Savaş Gömeç ve Yüksel Yıldırım.

Samsunspor A.Ş.’nin yüzde yüzünü elinde bulunduran şirketin yönetim kurulu başkanı Yüksel Yıldırım, Samsunspor Kamu Yararına Derneği’nin de başkanı olmuş oldu. 

Böyle bir yönetim ekibini böyle bir dernek yönetiminin altında toplayabilecek tek isim zaten Yüksel Yıldırımdı. Ayrıca yedek üyelere de bazı görevler verilmiş olacak ki yedek üye Servet Tuzcu sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada ‘Ticari İlişkiler Pazarlama ve Gelir Artırma, Taraftar İletişim Sorumlusu Yöneticisi' olduğunu duyurdu. Yüksel Yıldırım yedek üyeleri de aktif kullanarak, dernek yönetimini her alanda faal olarak kullanacak gibi.

* * * 

İnegöl’ü ağırlayan Samsunspor’umuz bu hafta evinde rakibini rahat geçti. 23 bin taraftarının desteğiyle etkili oyun ortaya koyan Samsunspor’umuz şampiyonluk yolunda bir engeli daha aştı.

Atabey Çiçek’in suskun olduğu bu maçta parlayan Guido Koçer oldu. 2 gol kaydeden Guido sakatlanarak oyundan çıksa da korkulan olmadı, kendisi bu hafta Sancaktepe deplasmanında oynayabilecek durumda olacak. Burak Çalık’ın 1 gol kaydetmesinin yanı sıra performansı da alkışlandı. Sonradan oyuna giren Bahattin Köse’nin gol atması da önemliydi zira kendisi gol krallığının en büyük adaylarından biri. 1 gol farkla gol kralı olarak yoluna devam ediyor.

Geçtiğimiz yazıda Gökhan Alsan’a değinmemiş olmam okurlarımızın dikkatini çekmiş. Takımın sadece başarısına odaklanmamış bir taraftar kitlemizin olması beni sevindirdi. Evet Gökhan Alsan takımımızın bu seneki en değerli transferidir diyebiliriz. Uzun yıllardan sonra orta sahada baskı kuruluyorsa, top dağıtımı konusunda sorumluluk alınıyorsa bunda bu sezon 9 gol kaydeden Gökhan Alsan’ın katkısı kesinlikle yadsınamaz.

Liverpool’un yenilmesiyle son birkaç gündür sosyal medyada 2020 yılında maç kaybetmeyen tek takım Galatasaray’ın olduğu bilgi görseli paylaşılmaktadır. Samsunspor da 2020 yılında hiç maç kaybetmeyen buna ilaveten tüm sezon boyunca sadece 10 gol yiyen bir takımdır. Umarız geri kalan 8 maçta da bu muhteşem tablo bozulmaz ve Samsunspor’umuz şampiyonluğunu 3-4 değil 6-7 maç öncesinden ilan eder.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Fethi Duhan Çalık Arşivi
SON YAZILAR