Fethi Duhan Çalık

Fethi Duhan Çalık

Değerli Galibiyet

Bu hafta Samsunspor’umuz Sancaktepe’ye konuk oldu. İlk dakikaları dengeli giden maçta 37. dakikada Samsunspor’un kazandığı penaltıyı gole çeviren ve eşitliği bozan isim Gökhan Alsan oldu. İkinci yarı rakip skorun da etkisiyle daha çok üstümüze geldi. 60’lı dakikalarda Atabey’i oyundan alan Ertuğrul Sağlam yerine Bahattin Köse’yi aldı. 

Bahattin Köse’nin oyuna girmesini önemsiyordum. Nitekim, Bahattin gol krallığı yarışının en büyük adayı. Bahattin'in geçtiği bu hafta Manisa FK oyuncusu Serdar Deliktaş 20 gole ulaştı ve şuan 1 gol fark ile gol kralı konumunda. Umarım rekorlar kırdığımız bu muazzam sezonda Bahattin de gol kralımız olur.

80’li dakikalarda iki değişiklik yapan hocamız, maç esnasında ikili mücadelede sakatlık geçiren ancak oyuna yine de devam eden Caner Arıcı’nın yerine Erkam Reşmen’i aldı. Bir diğer değişilik de Burak Çalık’ın yerine alınan Halil Çolak oldu.

Bence bu değişiklikler skora yatmayan, oyuncularına gol atma konusunda fazlasıyla güvenen bir hocamız olduğunu bize gösteriyor. 

Bu arada Sancaktepe boş mu durdu, mücadele mi etmedi? Hayır. İyi mücadele sonucu çok net 3 pozisyon buldular ancak gole çeviremediler. 

Başkanımız Yüksel Yıldırım’ın şu sözlerine katılmamak elde değil; “Valla Sancaktepe’yi yenmeden bu ligden çıksaydık çok üzülürdüm.” 
İstanbul temsilcisiyle 2 sezonda bu dördüncü karşılaşmamız oldu, ilk golümüzü attık ve tek golle gelen galibiyetimizi kutladık. Bu yüzden değerli bir galibiyet almış olduk

Geçtiğimiz sezon başlayan rekabetimiz şimdilik burada biter sevgili Sancaktepe, bize müsade artık. Hak ettiğimiz yere dönüyoruz.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Fethi Duhan Çalık Arşivi
SON YAZILAR