Fethi Duhan Çalık

Fethi Duhan Çalık

Birlik, Beraberlik ve Galibiyet

Samsunspor’umuzun haftalık maç ve durum değerlendirmelerini yapmaya çalışacağım Çizgi köşesinden herkese merhaba.. 

Sanırım herhangi bir Samsunspor taraftarına Uyanık-Yıldırım yönetiminde geçen iki sezon arasındaki en büyük farkın ne olduğunu sorsak, en çok alacağımız cevap birlik ve beraberlik görüntüsü olur. Geçen sezon taraftarımızın dilinden düşmeyen ‘gruplaşma varmış’, ‘takım içi birlik yokmuş’, ‘teknik direktör bilmem ne yapmış’ söylentilerinin tamamının çöp olduğu yeni bir sezonun içerisindeyiz. Bu durumun ispatını geçen hafta Gümüşhane deplasmanında gördük. 

Bu hafta Pendikspor’u ağırlayan Samsunspor’umuz adeta tek kale maç oynadı ve 70 dk boyunca kapalı oynayan bir takımı açmak için çabar sarf etti. Neticede düğüm çözüldü ve Samsunspor maçı iki muhteşem gol ile kazandı.

Maçta en çok dikkat çeken sıkıntı ise geçen hafta olduğu gibi bu hafta da kanatların oyunu açamaması ve kanatların etkisiz kalmasıydı. Ayrıca santrafor mevkiinde oynayan Atabey Çiçek’in de şanssız gününde olmasıydı. Bu ve benzeri sıkıntılar İrfan Buz’u Ahmethan Köse, Bahattin Köse ve Ramazan Çevik değişikliklerini yapmasına neden oldu. Tüm oyun anlamında Samsunspor’umuzun en çok dikkat çeken tarafı ise hata yapanın telafisini takımca yapıldı.

Takım olabilmek zordur, bu zorluğun üstesinden gelen Samsunspor’umuzun başarılı bir sezon geçirip bir üst lige çıkacağından şüphem yok.

Galibiyet ile geçtiğimiz bu haftanın sizlere keyif vermesi dileğimle..

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Fethi Duhan Çalık Arşivi
SON YAZILAR