ALTIN DEĞERİNDE 1 PUAN

Tff 1. Lig in 15. Haftasında Samsunspor zorlu Denizlispor deplasmanından altın değerinde 1 puanla dönüyor. Kırmızı şimşekler böylece 15 olan puanını 16 ya çıkararak iyi bir hedef yakalamak için kendi evindeki Giresunspor maçına avantaj yakalamış oldu.

Ligin ilk yarısı 20 puanla tamamlamayı hedefleyen Samsunspor Denizli deplasmanından yenemesen de yenilme taktiğini uygulayarak defansını sıkı tutup orta alandan kanatlara atılan toplarla gol arasa’ da buna muvaffak olamadılar. Her 2 takım içinde önemli bir müsabakaydı.

Denizlispor ise kendi evindeki avantajını iyi kullanmak adına Samsunspor kalesinde önemli pozisyonlar yakalasa’ da gole muvaffak olamayarak kazanmayı başaramadılar. Samsunspor ise zorlu deplasmandan 1 puanı alarak mutlu dönüyorlar.

Geçen hafta kendi sahasında Eskişehirspor karşısında farklı mağlup olarak taraftarlarını üzen kırmızı şimşekler bu hafta sonunda kendi evinde Giresunspor u mağlup ederek taraftarlarını memnun edip takımın üzerinde dolaşan kara bulutları atarak iyi bir skor elde edip ilk yarıda hedeflenen puanları toplayarak mutlu sona ulaşmak istiyorlar. Zorlu bir süreçten geçen Samsunspor ilerleyen haftalarda maddi konuda zorluklar yaşayacağı futbolcu alacaklarının ödenmemesi halinde kötü günlerin Samsunspor’u beklediğini belirtmek isterim.

Samsunspor alınan kongre kararı ile kendisine paralı bir başkan ararken takımın önünü açabilmek adına mevcut başkan Erkut Tutu yine aday olduğunu açıklayarak yönetim içerisinde yapacağı değişikliklerle kuvvetli bir ekip kurarak devam etmesi bekleniyor.

Samsunspor’un transfer tahtasının kapalı olması ilk yarı sonucunda takımdan gönderilecek futbolcuların yerine yeni transferler yapılmak üzere planlar yapan Samsunspor’a bana göre sıcak 6 milyon tl. paraya ihtiyacı olduğu sanılmaktadır. Bu zorlukları aşarak mutlu sona ulaşmak adına Samsun şehrinde yoğun çalışmalar devam etmektedir.Kurum ve kuruluşlar,

Büyükşehir belediyesi ve alt belediyelerin Samsunspor’a yapacağı katkılarla Samsunspor ayakta durabilmek için Samsun’lu işadamlarımızın da katkı sağlamaları gerekmektedir. Samsunspor 1 tane, başka Samsunspor yok bu takıma sahip çıkmak da katkı sağlamakta bence Samsunluların görevi olsa gerek. Armasıyla, formasıyla önemli bir maziye sahip Samsunspor bütün bu güçlüklerin üstesinden geleceğini umut ediyorum

HER ŞEY BÜYÜK SAMSUNSPOR İÇİN

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Erdal Cansu Arşivi
SON YAZILAR