Kemal İlyas Sağır

Kemal İlyas Sağır

Ah İstanbul dedik

Bu sezon İstanbulspor ile oynadığımız evimizdeki maçta yoğun yağmur yağışı nedeni ile maçımız ertelenmiş ve maça giden bizlerde unutamayacağımız ıslak hatıralar bırakmıştı. Bugünkü deplasmanda oynadığımız maçta da aynı şekilde yağmur yağsa da maçın başlama düdüğü ile yağmur kesildi.
Samsunspor seyircisi yine güzel bir hikaye yazdı. Deplasman seyircisinin ev sahibi takımın seyircisinden fazla olduğu bir maçı Samsunspor seyircisi sporseverlere seyrettirdi. Deplasman tribün biletinin tamamı seyircimiz tarafından satın alınmıştı.
Son altı süper lig maçını kazanamayan İstanbulspor karşısına heybesi puanlarla dolu takımımız çıktı. Muhtemelen bu sezon bence bir alt lige düşecek dört takımdan bir tanesi olan İstanbulspor’da futbolcular takımları için değil kendi gelecek ve önümüzdeki sezon transferleri için oynamaya başladılar. Bu işte rakip için en tehlikelisi İstanbulspor’un geçen hafta oynadığı Galatasaray maçını seyrederken bunu anlamak mümkündü.
Maçın genelinde zeminin ağır olması nedeni ile çok iyi bir futbol izleyemedik. 53. Dakikada defanstan Marc BOLA, Alim ÖZTÜRK, Lubamır SATKA ortaklığı ile yapılan defans hatası ile golü yedik. Ardından Emre KILINÇ ile beraberliği sağladık. Ve bir puanı aldık.
Transfer sezonunun bitmesine sayılı günler kala ve önümüzdeki iki sezon transfer yasağımızın olması nedeni ile şu transferin son günlerinde bence en az oynayabilecek beş futbolcu almamız lazım. Tabi bana şimdi bir tane aldık da beş tanesi kaldı diyeceksiziniz.
Başkan hafiften hafiften işleri hallediyor.
Ahh İstanbul diyerek bence bir puanı bu mücadeleye göre kurtardık diyelim.
Kalın sağlıcakla…

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Kemal İlyas Sağır Arşivi
SON YAZILAR