ADI: RECEP SERMET BOYAR

Öncelikli olarak TFF 1.Lig takımlarının katıldığı  U19 ligini şampiyon olarak tamamlayan Yılport Samsunsporumuzu tebrik ederim. Sönmüş olan altyapı ışığını bu şampiyonada yakan teknik direktörümüz ve ekibine çok ama çok teşekkür ederim. Grubunda altyapıları güçlü olan, hatrı sayılan takımlara karşı üstünlük sağlamak kolay iş değildi.

Güzel bir söz vardır. İyi birey, iyi vatandaş, iyi futbolcu sözü artık Samsunspor altyapısında örnek alınarak hayata geçeçek. Şampiyonluğu kutlarken asıl en sevindirici olay, ilk etapta bu çocukların içinden en az beş futbolcunun A takımda boy gösterecek olmasıdır.

Bu gelişme Yılport Samsunspor'un geleceği için servet değerindedir. Onun için bize servet değerinde futbolcular kazandıran hocamıza müsadenizle 'Recep Servet Boyar' diyorum ve hepsine tekrardan teşekkür ediyorum. İnşallah hocamızı A takım teknik ekibinde görürüz.

TATLI HEYECAN

Kardeşim ben kabzımal değilim anlamam zerzevattan. Ben inşaatcı değilim anlamam sıva ve kalıp işlerinden. Ben ziraatçi değilim anlamam bahçıvanlıktan. Ben anlamam sanayideki ustanın tamirinden. Az çok futboldan ve futbolcudan anlarım. Transferler yapmaya başladık. Kimlerin referansı nasıl izlendi  Kim onay verdi? Hepsini sahada izleyip göreceğiz. Bir futbol takımının  izleme komitesi kılı kırk yaracak, işini titizlikle yapacak. Scout ekibi taransferlerde yanlış yapmayacak. 

Sevgili sporseverler, gelelim para durumuna. Günümüz futbolunda parasız kimse adım atamaz. Para da sokağa atılamaz. Yavaş yavaş takımda revizyona gidilip temizlik yapılıyor. Takımın yüzde 70'i gönderilecek. Yapılan transferlere baktığımızda bu sezon gençlik ateşi yanacak. Bunun yanında yaş ortalaması 27'yi geçmemek şartı ile Süper Lig ve TFF 1. Lig taranarak aşama kaydetmiş, başarılı olmuş Samsunlu futbolcuları bularak takıma monte etmemiz gerekir. Yılport Samsunspor'un  ilk 11'inde en az dört tane Samsun'un çocuğu olmalı.

Kesinlikle çok tecrübeli 7-8 futbolcu alınmalı. Öncelikli olarak olmazsa olmazımız  çok kaliteli ve tecrübeli bir golcü şart. Bu golcü yerli de olur yabancı da. Bir tane iyi stoper şart. Yeri geldiğinde tek başına maçı çevirebilecek çok yönlü futbolcu da transfer etmeliyiz. Bu konuda başkanımıza ve yönetim kuruluna güveniyoruz..

Saygılar...

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Ümit Gök Arşivi
SON YAZILAR