19 MAYIS STADINDA HÜSRAN

Sportoto 1.ligin 4. Haftasında Yılport Samsunspor sahasında Manisa FK ile karşı karşıya geldi..
Müsabakaya iyi başalayan Kırmızı beyazlılar ard arda geliştirdiği ataklarla Manisa FK kalesinde gol aradı..
Maçın ilk yarısına Fernando Boldrin adeta damgasını vurdu.. Brezilyalı futbolcu yüzde yüz net pozisyonda topu kaleciye nişanladı..


45. Dakika penaltı atışında topun başına geçen Boldrin penaltı vuruşumdandan yararlanamadığı Samsunspor soyunma odasına beraberlikle girdi..
Şimşeklerde başarılı orta saha oyuncusu celil yüksel maçın ilk yarısında ayağını aldığı darbe sonucu sakatlanarak oyunu terk etmek zorunda kaldı..
Maçın ikinci yarısında rakibine göre dafa fazla atağa giren ve golü isteyen taraf yine Samsunspor’du..
Futbolun cilvesi bir kez daha kendini gösterdi ve Samsunspor adeta tek kale oynadığı maçta golü bulamadı ve 89 dakikada kalesinde golü gördü..


Mutlak galibiyet parolasıyla çıktığımız ve bir çok pozisyona girdiğimiz karşılaşmada ne yazıkki Manisa futbol kulübüne mağlup olarak sahadan ayrıldık…
Artık birilerinin şapkasını önüne koyup düşünmesi ve gereğini yapması lazım.. Dört haftada alınan bir galibiyet bir mağlubiyet ve iki beraberlik Samsunspor‘lıları hayal kırıklığına uğrattı..
Artık bekleyip gelişmeleri takip edeceğiz… Fazla söze gerek yok… Gereken yapılsın ve Bir an önce bu takım ayağa kalksın..

HER ŞEY BÜYÜK SAMSUNSPOR İÇİN..

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Erdal Cansu Arşivi
SON YAZILAR