Hüseyin Karataş

Hüseyin Karataş

BAYRAMIMIZ ZEHİR ZIKKIM OLDU

Yaa beyler, başlıklar hatırlıyorum da Samsunspor’da bayram sevinci diye. Bu bayram oldu bize zehir zıkkım. Mercedes araba almışsın şoförü Toros araba şoförü, sakın toros şoförü arkadaşlar darılmasın onlar daha iyidir bu Bayram şoföründen. 
Şimdi seninle bi oyun oynayalım. Bayram hoca tutuklu, sorgu odasında. Tepesinde ampul yanıyor. Bu kulübün gerçek sahibi Samsunspor taraftarı soruyor.


1. Novikovas ile derdin ne? Kamuoyunla adam gibi kıvırtmadan paylaş bilelim. Bu adam kilit açan topa vuran , süper ligde oynamış, harika bir sol ayağı olan tehlikeli yetenekli bir oyuncu. En ihtiyacımız olduğu maçlarda oyuna almıyorsun, 4 maçta yarım saat oynatırsan bu adamı seni sorgu odasında Samsunspor taraftarı sorgular. Belki bugün Boldrin’ e Laura’ ya gelen toplardan bir tanesi ona gelse tertemiz köşeye plaseyi bırakacak yazık değil mi Bayram efendi.

huseyin-karatas-001.jpeg
2. Boldrin’ le aranda ne ilişki var, ayakta duramıyor hala neden ısrar ediyorsun bu kadar şansı Ahmet Sağat’lar, Novikovas’ lar hatta Douglas’lar hek etmiyomu?


3. Geçen hafta Ahmet Sağat’ın maçı değil dedin neye dayanarak bu haftada Douglas’ı almadın. Şimdi de onun mu maçı değildi Bayram efendi, bunun kararını neye, kime göre veriyorsun, bizi mi koparıyorsun, kafa yapıyorsun Bayram Hoca!!!?


4. Büyük ve favori takımlar ilk yarım saat, ilk 45 dakikada işi bitirmeye çalışırlar evlerinde. Sen ise gene temkinli oynatıp Manisaspor gibi mütevazi kötü bir takıma pres yaptırmıyorsun, 2.yarı saldırmayı tercih ediyorsun. Bu nasıl bir mantalite?. Bir kez pres yapıp Manisaspor gibi mütevazi bir takımın stoperlerini hataya zorlatmadın, zorlamadın, stoperlerini uzun top atmak zorunda bile bırakmadın bunu bize açıkla Bayram Efendi...


5. Gene forveti çiftlemedin neden?. Ya korkuyorsun ya futbolu bilmiyorsun. Ben cevaplıyayım ikiside. Ahmet Sagat’ı alıyorsun ki doğru yaptın oda tabi taraftar korkusundan oldu ama bu kez de Harris’i sağ kanattan çıkarıp Laura’yı oraya attın sistem aynı kaldı ne değişti?.. Ahmet Sağat’ıda bitirdin. Klasik bir 4-4-2 ye dönmek bu kadar zor mu?. 

huseyin-karatas-2-001.jpeg
6. Zaten kötü yönettiğin bir takımı daha da bozup böyle basit bir takıma maç vermeyi nasıl başardın. Stoperlerin geriden topla çıkıp oyun kuramazlar, takımda bir kişi ileride rakipten hava topu alamaz, Sarp ve Cihan’ı oyuna alarak işleri daha da bozup resmen puanı Manisa’ya verdin. Kulübün malzemecisi hoca olsa bunu istese başaramaz, gerçekten seni tebrik ederim ayakta alkışlıyorum bravo sana Hoca, zoru başardın ama tersten başardın sorun orda sende hocasın ya helal olsun demek ki seni Kayserispor 2. Maça çıkmadan boşuna kovmamış.


7. Ve en önemlisi maçtan sonra futboldan memnunum dedin ya yine parametreler dedin ya sen ciddi misin?. Yok yok ciddisin işte orda eskicinin bile almadığı bir eski eşya gibi benim için bittin, zaten yoktun da diyecek başka bir şey bulamıyorum sana Bayram efendi.


8. Ve son sorgun bitti, tepende yanan ışığı da kapattık. Şimdi ya istifa et suçunla, bu şehri usulca terk et ya da bu kulübün gerçek sahipleri seni hücreye zaten gönderdi, gönlünden ve kulüpten kovdu.
İşte o kadar sen elin arkanda git başka yerde maç seyretmekle vakit geçir yazık değil mi ulan bize  Bayram efendi.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Hüseyin Karataş Arşivi
SON YAZILAR