Zor viraj

Yılport Samsunspor, Trendyol Süper Lig'de tutunmak için kendi saha ve taraftarları önünde çok önemli bir karşılaşma olan Karagümrük'e karşı mücadele verecek.

Üst sıralara tırmanmak isteyen ve zor süreçten geçen kırmızı-beyazlılarda, CAS'ın onadığı cezadan dolayı da moraller bozulmuş durumda.

Ama bu olumsuz havayı ortadan kaldırmak için hocamız Markus Gisdol, futbolculara moral motivasyon yaparak maça hazırlıyor. Onlara adeta psikolojik terapi uyguluyor. Gisdol, takımı diri tutmak ve 3 puan hedefi için kendi sahamızdaki Karagümrük maçı için hazırlıkları sürdürüyor.

Yolumuza emin adımlarla devam etmek istiyoruz. Bana göre Yılport Samsunspor zor günlerin takımıdır. Bu olumsuz durumları fırsata çevirerek taraftar desteğini de arkasına alarak 3 puanı hanesine yazdıracaktır.

Transfer yasağı ile birlikte altyapıdaki futbolcuların A takıma davet edilerek mücadele verecek olması da bizim adımıza ayrıca sevindiricidir.

Transfer yasağı kalkana kadar hem altyapıdan hem de mevcut futbolculardan en iyi şekilde istifade ederek lige tutunmak zorundayız.

Her zaman söylediğim gibi; Yılport Samsunspor zor günlerin takımıdır. Bu olumsuz havayı dağıtacak ve süreci kayıpsız atlatacaktır.

Bir dahaki yazımda görüşmek üzere...

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Turan Özön Arşivi
SON YAZILAR