Son biletler sahibini bulacak

Son biletler sahibini bulacak
Basketbol THY Avrupa Ligi'nde 2023-2024 sezonu Dörtlü Final'ine kalacak son 3 takımı belirleyecek karşılaşmalar yarın ve 8 Mayıs Çarşamba günü oynanacak.

Basketbolda Avrupa'nın kulüpler bazındaki en büyük ve en prestijli organizasyonunda Dörtlü Final'e kalacak takımların isimleri belli oluyor. Play-off eşleşmelerinde normal sezonu lider bitiren İspanyol temsilcisi Real Madrid, kendi ülkesinden Baskonia'yı 3-0'la geçerek Almanya'nın başkenti Berlin'de düzenlenecek organizasyona ismini erkenden yazdırdı. Avrupa Ligi tarihinin en çekişmeli dönemlerinden birinin yaşandığı sezonda diğer üç play-off eşleşmesi kıran kırana geçiyor.

Monaco-Fenerbahçe Beko, Panathinaikos AKTOR-Maccabi Playtika ve Barcelona-Olympiakos play-off serilerinde durum 2-2'ye geldi. Beşinci ve son maçları kazanacak takımlar Dörtlü Final'de şampiyonluk mücadelesi vermeye hak kazanacak. Dörtlü Final bileti için ilk olarak yarın Yunanistan temsilcisi Panathinaikos Aktor, İsrail'in Maccabi Playtika ekibini konuk edecek ve Atina'da oynanacak müsabaka saat 21.15'te başlayacak.

Play-off etabının son iki müsabakası ise 8 Mayıs Çarşamba günü yapılacak. Fenerbahçe Beko'nun Fransa temsilcisi Monaco'ya konuk olacağı karşılaşma (TSİ) 20.00'de, İspanya ekibi Barcelona'nın Yunanistan temsilcisi Olympiakos'u ağırlayacağı maç ise (TSİ) 22.00'de start alacak.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.