YÜKSELİŞ BAŞLIYOR

Sevgili okurlarım, dün Yılport Samsunspor Teknik Direktörü Mehmet Altıparmak'ın kahvaltılı basın toplantısına katıldık. Denge gazetesi olarak, ben spor yazarı Erdal Cansu ve diğer spor yazarımız Dilek Kandemir ile bu toplantıda yer aldık. 

Denge gazetesi olarak teknik direktörümüz Mehmet Altıparmak'a önemli sorular yönelttik. Kendisi sorduğumuz sorulara cevaben, transfer sezonunun sona erdiğini ve bundan sonra elimizdeki mevcut kadro ile sahada yer alarak, bu hafta sonu pazar günü kendi evimizde Keçiörengücü ile önemli bir karşılaşmaya çıkacağız. Bu maç ile yükselişimiz başlıyor diyerek artık işin şakasının kalmadığını futbolcularımızla oturup görüştük. 

Sahaya kimi sürersem süreyim görevini tam anlamıyla yerine getirebilecek kapasiteye sahipler, tabi bu toplantıya Samsun basını tam kadro katıldılar. Herkes sorularını Altıparmak'a yöneltti, o da açık yüreklilikle cevaplamış oldu. Evet sevgili sporseverler, ben hocama katılıyorum. Bundan sonra yapacağı anrenmanlarda vereceği taktikler ile Yılport Samsunspor'un başarılı olacağına inan bir spor yazarıyım. Burada görev tam manasıyla taraftarlara düşüyor.

Pazar günü kendi evimizde karşılaşacağımız Keçiörengücü maçına herkes hes kodunu ve aşı kartını tam mansıyla yerine getirerek, stata sorun yaşamadan trübünlerdeki yerlerini almasını istiyorum. Evvel ki hafta, deplasmanda Kocaelispor'a şanssız bir şekilde 1-0 mağlup olarak önemli bir puandan olmuş olduk. Bu hafta itibariyle Yılport Samsunspor'un puan kaybetme lüksünün olmadığına, bütün maçlarının içeride ve dışarda kazanarak çıkışa geçmesini bekliyorum.

Geçen sezon 70 puan toplayan takımımız, bu ezon geçen sezona göre dişli rakiplerle mücadele ediyor. Tabi şampiyonluk öyle kolay olacağa benzemiyor. Samsunspor camiası olarak yönetimimiz, teknik heyetimiz ve taraftarlarımız tek yürek olarak takımımıza destek olamk zorundayız. Bunu da başarabilece güce sahibiz. 

Yılport Samsunsppor başkanı Yüksel Yıldırım bu konuda maddi manevi bütün gücünü kullanarak geçen sezon kaçırdığımız şampiyonluğu bu sezon yakalamak için birlik içinde mücadele vermemiz gerekiyor. Bunun için takıma tam destek vermek zorundayız.

HER ŞEY BÜYÜK SAMSUNSPOR İÇİN!

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Erdal Cansu Arşivi
SON YAZILAR