ALTYAPIDA DEVRİM

Sevgili Yılport Samsunspor taraftarları, son 15 yıldan beri böyle haberlere hasret kaldık. Hangi haberlere derseniz; altyapı futbolcularımıza gelen milli takım davetidiyebiliriz. 

Şöyle  baktığımızda geçmiş yıllarda altyapıda en çok davet alan futbolcumuzEnes İslam İlkin idi. Bu kardeşimizi elimizde tutamadık gitti veya kendini geliştirmedi diyebiliriz. Son 10 yıla baktığımızda biraz mili takımlar düzeyinde Doğan Erdoğan'dan bahsederiz ama bu altyapıdan yetişen kardeşimizi de elimizde tutamadık gitti.

Son zamanlarda TFF milli takım sorumlularından açıklamalar geliyor. U16 milli takımına Yılport Samsunspor'dan Bedirhan Çetin çağrılıyor.  Bir bakıyorsunuz U17 milli takımına Ali Özbaskıcı çağrılıyor. Bir bakıyorsunuz U19 milli takımına Yunus Emre Çift, Polat Yaldır ve Emirhan Gürler çağrılıyor. Bu gelişmeler Yılport Samsunspor için gurur kaynağıdır.

Sevgili okurlarım, Yılport Samsunspor'un altyapısında bir devrim yaşanıyor. U19 takımımızın şampiyon olması ile tüm gözler Yılport Samsunspor'un altyapısına çevrildi. Tabi burada en büyük  teşekkürü Recep Sermet Boyar hocamız hak ediyor. Sevgili hocam, sizden Yılport Samsunspor'un geleceği için daha nice genç futbolcular çıkarmanızı istiyoruz.

Ayrıca bu yetenekli genç futbolcuları Türk futbol spor kamuoyunda söz sahibi olmasında çok büyük katkıları olan Yılport Samsunspor altyapı Teknik Sorumlusu Yücel Uyar hocamıza da çok ama çok teşekkür ederiz. Ve bunun yanında yaptığı projelerle Türk futboluna katkısı olan Yücel Uyar hocamızın bizim altyapımızda olması çok büyük şanstır. Evet sevgili Mehmet Altıparmak hocam, şimdi top sizde. Altyapıdan gelen bu futbolcularımıza yeteri kadar şans vermenizi rica ediyorum.

Gelelim şampiyon takımımıza. Kime? Yılport Samsunspor'umuza. Şampiyon olacağımıza sonsuz inancım var. Sevgili hocamızın son yaptığı açıklamalarına  baktığımızda benim için 28 futbolcunun hepsi aynı değerdedir dedi. Benim için yerli yabancı futbolcu ayrımı olmaz dedi. Ben kim formayı hak  ediyor ise onu oynatırım dedi. Ve ayrıca şunu belirtti, icabında sahaya 11 yerli futbolcu ile çıkar yabancıları kulubede oturturum dedi.

Biz de hocamıza çok ama çok güveniyoruz ve şampiyonluk bekliyoruz.

Saygılar...

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Ümit Gök Arşivi
SON YAZILAR