YÜKSEK İRTİFADA SÜPER KAMP

Erzurum'da yüksek irtifada Yılport Samsunspor'un her geçen gün tempoyu yükselterek ağır çalışmalar neticesinde istenilen düzeye geldiği tespit edildi. Yapılacak transferlerin ücretlerinin yüksek olması sebebiyle Başkan Yüksel Yıldırım, o futbolculardan vazgeçtiğini açıkladı.
Bu arada Erzurum kampında imza şov yapılarak Galatasaray'dan kaleci Okan Kocuk, ayrıca yabancı futbolcu olarak stoper Satka, forvet olarak Marius, sağ bek Nanu'yu renklerine bağlayarak kampta çalışmalara devam ediyor. Yılport Samsunspor hazırlık maçları organize ederek "Gücümü göstermek adına ne yapabilirim" için bugün saat 16:30'da Süper Lig ekiplerinden Çaykur Rizespor ile karşı karşıya gelecekler.
Ayrıca 13 Temmuz Saat 17:00'de Arabam Konya Spor ile karşı karşıya gelecekler. Bu karşılaşmalarda yeni transfere forma şansı verilerek futbolcuları da böylece denemiş olacaklar. Yılport Samsunspor teknik direktörü Hüseyin Eroğlu, Süper Lig'de ilk onun içerisinde yer alacağını belirterek, başkanımız Yüksel Yıldırım ile istişarelerin devam etmekte olduğunu ve yeni transferlerle devam edileceğini belirtti. Erzurum yüksek irtifa kampının da futbolcular üzerinde kondisyon, kuvvet ve dayanıklılık yönünde çok fayda sağladığını ifade ederek, kampın çok faydalı geçtiğini belirtti.
Tabi bu arada kombine satışlarına büyük ilgi duyulduğunu belirtmek isterim. Yepyeni büyük bir Samsunspor'un geldiğini müjdeliyor. Takımın 11 yıl aradan sonra tekrar Süper Lig'e çıkması Samsun şehrinde heyecan yarattı. Taraftarlarımız bir an önce Süper Lig'in başlamasını büyük heyecanla beklemekte. Samsun şehri Süper Lig'e çıkmasıyla çok itibar kazandı. Esnafın yüzü gülecek, oteller dolup taşacak.
Basketbolda da iddia sahibi olan Yılport Samsunspor bugün yapılan basın toplantısında çok değişik projeleri hayatına geçireceğini açıkladı.
HER ŞEY BÜYÜK SAMSUNSPOR İÇİN!!!

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Erdal Cansu Arşivi
SON YAZILAR