YİRMİ BİR SANİYELİK VİDEO 

Kim tarafından çekilmiş, Nasıl servis edilmiş bilemiyoruz fakat şu bir gerçek; kısacık bu video Yılport Samsunspor'un  şu anki durumunu özetlemiş. 

Samsunspor zor da olsa maçı almış, taraftarımız galibiyeti kutlamak ve takıma moral vermek için futbolcuları tribüne çağırıyor. Oyuncuların bir kısmı taraftarın yanında bir kısmı soyunma odasında ve bir kısmı da koridorda. Ortada 
dağınık bir görüntü ve yirmi bir saniyelik bir video var. 

Ve bu zamana kadar alınmış yirmi bir puan var. Bir, futbolcu kardeşlerim neden hep beraber galibiyeti kutlamıyorlar İki, görüntüde Caner'in arkadaşlarını cağırmak için ilk  olarak seslendiği bizim ismini bildiğimiz Yılport Samsunspor'da  ne görev yaptığını bilemediğimiz yaka kartı da olan bu arkadaş arkasını dönüp gidiyor. Neden? Üç, koridordan çıkan birinci kaptan Aytaç Sulu, üçüncü kaptan olarak açıklanan İnegöl maçında sahaya kaptan çıkan Caner Arıcı'ya omuz atarak ne yapmak istiyor?

Bu sorulara cevap var mı? Yok. İrfan Buz hoca basın açıklaması yaptı. "Oynanan kötü futbola takılmadan diğer maçlara konsantre olacağız. Bir olacağız, birlik olacağız" dedi. Daha sonra sorulara geçildi. Devamında ben buralara gelmek için Avrupa'da 20 senemi verdim dedi. 

Bizim haddimize değil hocayı sorgulamak. Biz neye bakarız? Hedef maçı dedik Manisa FK ile oynadık, futbol kimseyi tatmin etmedi. Etmediği gibi ders çıkartamadık ve o maçtan sonra ne olduysa oldu. bütün kimyamız bozuldu, üst üstte tartışmalar geldi. Onu da geçtik, İnegöl maçında, "Üç hasta futbolcu ile sahaya çıktık" dedi. 

Kötü futbolu ona bağlayamazsınız hocam. Siz kendi söyleminizle 'bende yedek kavramı yok, 22 kişilik hazır kadrom var, oyuna giren direkt katkı sağlar.' Sizin söylediğiniz gibi çoğu maçlarda katkı da sağladılar. Hocam sizin 20 yıllık çok büyük  kariyerinizden faydalanmak istiyoruz. İrfan Buz hocam, sen bu işin üstesinden gelirsin. Bu oyun taraftarı tatmin etmiyor dokuzuncu haftaya kadar sizin gibi kariyerli, tecrübeli hocanın şablonu oturtması gerekirdi.  

Mesela hep bahsettiğiniz homojen yapı oluştu mu? İnegöl maçında ikinci yarının hemen başında iki ortasaha futbolcusunu oyundan çıkarttın. Önde oynayan pres yapmayan Kubilay'ı oyuna aldın ve devamında forvet Bahattin'i aldın. Yük o bölgede Samed Kılıç'a bindi. Samed'in defansif yönü de zayıf olduğu için İnegöl üstümüze rahat geldi fakat gol atacak gücü yoktu. Buz hocam büyük risk aldın tuttu.

Hocam sizden 90 dk aynı tempoda oynayan takım istemiyoruz .Göze hoş gelen, kenarları kullanan 3 bölgede basan kompakt futbol dediğiniz oyunun bir an önce gerçekleşmesini istiyoruz. 

Bu ligde bizim  rakibimiz yok. En büyük rakibimiz dış etkenler onlara da büyük başkan Yüksel Yıldırım ve efsane başkan İsmail Uyanık gereken  cevapları verir.

Sevgili futbolseverler, iddiaa ediyorum bizi bu ligde kimse yenemez sezonu namağlup bitireceğiz.

SAYGILAR...

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Ümit Gök Arşivi
SON YAZILAR