YAĞMURLA GELEN GALİBİYET!

TFF 2.Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden Yılport Samsunspor kendi sahasında taraftarların önünde Yeni 19 Mayıs Stadyumu'nda yaklaşık yirmi bin taraftarı önünde ligin kuvvetli ekiplerinden Kastamonuspor 1966'yı konuk etti.

Maça çok büyük ilgi vardı. Taraftarların desteğini arkasına alan Kırmızı Şimşekler oyuna çok hızlı başladı. Taraftarları önünde galip gelip 6'da 6 yapmayı hedefleyen Yılport Samsunspor rakibi üzerinde büyük baskı oluşturarak gol aramaya başladı. Daha ilk dakikalarda rakibini şaşkına çeviren Kırmızı Şimşekler koyu defans yapan rakibini çözebilmek için sağlı sollu ataklar ile rakibine nefes aldırmıyor. Müsabakanın 20. dakikası geride kalırken henüz golle tanışamadı ama Kırmızı Şimşekler gol atamadı. Gol ayağı Bahattin Köse'nin yerine Erhan Şentürk görev yaptı. Zevkli, heyecanlı ve kaliteli bir mücadele oldu.

Tribünlerin inanılmaz desteğiyle rakibinin üzerine giden 
Kırmızı Şimşekler aradığı golü 29. dakikada buldu. Son haftaların
 formda oyuncusu Samet Asatekin, rakibin hatasını affetmeyerek sağ 
çaprazdan çıkardığı nefis bir şutla takımını Kastamonuspor 1966
 karşısında 1-0 öne geçiren golü kaydetti. İlk yarı bu sonuçla neticelendi.

İkinci yarıya çok süratli başlayan Kırmızı Şimşekler, gök gürültüsü ve yağmurun şiddetiyle sahada oluşan suları ikinci rakip olarak zorunda kaldı. Kuvvetli rakibe, sahadaki suya kafa tutan Kırmızı Şimşekler ikinci yarıda rakibini bunaltarak kendi alanına hapsetti. 

Oyunun sonlarına doğru dirilen Kastamonuspor 1966, Samsunspor üzerine sürkeli gelerek beraberlik aradıysa da Yılport Samsunspor defansı bu gelen tehlikeli atakları başarıyla keserek rakibe gol imkanı tanımadı. 

Şiddetli yağan yağmura rağmen takım üzerindeki desteğini son dakikalara kadar sürdüren taraftarların alınan bu galibiyette büyük payı olduğunu düşünüyorum. Bu maç geride kaldı. Bundan sonraki hedefi 7'de 7 yaparak emin adımlarla şehre yakışacak olan şampiyonluğa doğru yürümesi olacaktır.

Bu cumartesi saat 13:30'da Bayrampaşa karşısında mücadele edecek müsabakada teknik direktör Taner Taşkın'ın açıkladığına göre gol makinası Bahattin Köse de sahadaki yerini alacağı haberini aldık. 

Ben de gazetem adına İstanbul Bayrampaşa müsabakasını izleyerek sizlere bu maçla ilgili haberlerimi aktaracağımı bildirim.

HER ŞEY BÜYÜK SAMSUNSPOR İÇİN!

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Erdal Cansu Arşivi
SON YAZILAR