VEFASIZLIK

Yılport Samsunspor'un tarihine dokuz sene futbolcu olarak damga vurmuş, on bir kere Türk  milli takımının formasını giymiş TÜFAD Samsun kurucu yöneticisi ve en son Samsunspor takımının altyapı sözleşmeli teknik direktörü büyük futbolcu efsane Kemal Dikmen'e bir saygı duruşu çok görüldü.

Bu yanlışlık daha önce de efsane futbolcumuz Ömer Kuranel'e yapılmıştı. Fakat eski Samsunsporlu futbolcularının girişimleri sonucu iki maç sonra düzeltildi. Acaba bu iş bu kadar basit mi? 

Dünya kadar işi olan büyük başkanımız Yüksel Yıldırım bu konulara da mı elini atması lazım? Bence hayır. Bunu  bir görev addedip sorumluluk alan bir yönetici olması lazım. Yarın efasane olmuş başkanlarımız futbolcularımız da ahirete göçmüş olacak, aynı vefasızlık onlara da mı gösterilecek? Bu şekilde olmaması lazım.

Hocamızı toprağa verdik, ardından üç gün sonra Giresun maçı oynandı, sadece spiker kardeşimiz iki kelam etti, saygı duruşu yoktu. Daha sonra kendi sahamızda Tuzlaspor maçı oynandı. Maradonaya saygı duruşu yapıldı yine Kemal Dikmen hocamıza saygı duruşu yapılmadı.

Sayın Yılport Samsunspor yöneticileri bu konuları kendilerine bir görev addedip neden bir program düzenlemiyor?
 
Neden eski futbolcularımız unutuluyor?

Her yönü ile Avrupai bir kulüp olduk. Peki, neden TFF'ye başvurup bir maç öncesi programı yapılmadı? Bunların hepsini Yüksel Yıldırım başkan mı yapacak? Siz ne iş yaparsınız?

Yeter artık. Büyük vizyonlu başkanımız Yüksel Yıldırım'ın yanında girişimci, vizyonlu ve yeniliklere açık proje getiren birileri olmalı.

Saygılar...

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Ümit Gök Arşivi
SON YAZILAR