UMUT KARLI DAĞIN ARKASINDA

Olsun be gülüm. Biz yazalım onlar bildiğini oynasın. Ümitliyiz; umudumuzu da hiç yitirmedik. Bir daha yanlış yapmamak için gelişen olaylardan ders çıkarıyoruz. Bu hatalardan herkes üstüne düşen payı alsın.

Maça gelmeden önce; karşılıksız olarak parasını Samsunspor'un başarısı için harcayan büyük başkan için minnettarız.  Maç kadrosuna baktığımızda tek değişiklik Hamroun,o da şunu gösteriyor ki covid olmuş. Son haftaların en formda oyuncusu idi.

Maça iyi ve baskılı başladık ve Nadirle golü kaçırdık. Maçta 20. dakika oynanırken çok kızıp eleştirdiğimiz Coureur oyunda yok ama yine gol kaçırma yarışı çok. Al Nadir'i vur Coureur'e hiç farkı yok...  İlerleyen dakikalarda Saviçeviç'in çok güzel pası ve Yasin ile golü bulduk.

Maçta tempoyu bir türlü yükseltemedik. İlk yarı 1-0  lehimize bitti. İkinci yarıda sahada Samsunspor takımı var ama maçta ruhları yok gibiydi. Ankaraspor golü buldu. Golün şaşkınlığını bir türlü üzerimizden atamadık. Stresli bir futbol oynadık. İlerleyen dakikalarda Veli Çetin attığı golle Samsunspor'u uykudan uyanırdı. 

Yaptığımız oyuncu değişiklikleri sonucu futbol biraz hareketlenir gibi oldu. Nihayet İlyas ile 3. golü de bularak rahatladık. Zırt pırt öttürülen düdüklerle çok sıkıcı oynanan bir futbol izledik ve nihayet işkence çekerek izlediğimiz maç 3-1 lehimize sonuçlandı.

Teşekkürler Hüseyin Çayır, teşekkürler Mustafa Aztopal.. 

Hep başkan teşekkür edecek değil biraz da ben teşekkür edeyim.

Saygılar...

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Ümit Gök Arşivi
SON YAZILAR