TUZLASPOR'U ELİMİZDEN KAÇIRDIK 2-2

Yılport Samsunspor evinde Tuzlaspor’u konuk etti.. Özelikle rakibin geçen sezon son hafta maçlarında yaptıkları nedeniyle Samsunspor’un şampiyonluğunun elden kaçması nedeniyle dün oynanan maçın önemi bir kat daha arttı..
   Şimşekler maça hızlı başladı.. Maçın 4. Dakikasında Yasin Öztekinin golüyle Samsunspor, Tuzlaspor karşısında 1-0 öne geçti. Golün ardından oyunu rolantiye alan Kırmızı beyazlılar özellikle ileri uçta basit top kayıpları yaptı.
   Mücadelenin 43. Dakikasında İsmail Konuk’un golüyle Tuzlaspor skoru 1-1 e getirdi.. Maçın ilk yarısı 1-1 eşitlikle tamamlandı. Samsunspor’da Erdaldo Çinari, Bah, Osman Çelik, Hasan Kılıç ve Savicevic bu karşılaşmada forma giyemediler. Maçın ikinci yarısını da hızlı başlayan taraf Samsunspor oldu.. Yasin Öztekin, Fofana ve Tomane ile pozisyonlara giren şimşekler net gollük pozisyonları değerlendiremediler...
   84.dakikada Yasin Öztekin ile 2-1 öne geçmemize rağmen Nurullah’ın boşa çıktığı pozisyonda golü kalemizde gördük. Zar zor 2-1 öne geçtiğimiz maçta sahadan 2-2 lik beraberlikle ayrıldık.. İlk devrin son maçını kazansak gerçekten çok iyi olacaktı...
   Hedefsiz Tuzlaspor‘a karşı sahadan bir puanla ayrılmak Samsunspor’un ikinci yarı öncesi yara almasına neden oldu. Devre arasıa hazırlık kampına en iyi şekilde değerlendirip. Nokta transferlerle Samsunspor’u hak ettiği yere taşımalıyız.
HER ŞEY BÜYÜK SAMSUNSPOR İÇİN..

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Erdal Cansu Arşivi
SON YAZILAR