EN AZ ALTI FUTBOLCU ŞART!!!

  Korktuğumuz başımıza geldi. Devreye playof çıtasından devre dışı kalarak girdik. İlk dakikalarda bulduğumuz golle fark beklemedik değil ama işin gerçeği Tuzlaspor Samsunspor'un elinden,  Samsunspor Tuzlaspor'un elinden zor kurtuldu desek sanırım maçın hakkını vermiş oluruz. Hakkaten Samsunspor'a yakışmadı. İkinci golü bulup maçın fişini bir türlü  çekemeyen Samsunspor için ilerleyen  dakikalar kabusa döndü. İlk yarının sonlarına doğru skoru koruma içgüdüsü ile geri yaslanması ise taraftarda hayal kırıklığı yaparken, takımada çok  pahalıya patladı. Ardı ardına gelen Tuzla hücumlarından ucuz kurtulan Samsunspor'u 42. dakika da direkler korudu ama  43.dakika da beklenen golü kalesinde gördü. Deyim yerindeyse Tuzlaspor'un ilk golü adeta bağıra bağıra geldi. 84. dakikada birazda şansımızın yardımı ile bulduğumuz golün üstünede maalesef yatamadık. 85. dakikada Erhan Kartal'ın ortasını mükemmel kafa vuruşu ile tamamlayan Ahmet Yazar maçın skorunu belirledi.  
   Samsunspor'un Cihan ve Mert ile ayakta kalmaya çalıştığı ortasahası o kadar çok pozisyon verdi ki, kaçan goller beraberliğe üzülen  tarafın Tuzlaspor olduğunu söylüyordu. Beraberlikle sonuçlanan ilk devrenin son maçı ile toplam puan kaybımız hiç tahmin dahi edilemecek kadar fazla. 27 puan. Devre arasında takımda yedek kulübesi görmeyecek 4-5 bence en az 6 futbolcuya hoşgeldin dememiz şart. Yoksa bu kadro ile sadece patinaj yaparız.
  Yasin maçın tartışmasız en iyisi, Tomane tartışmasız en kötüsüydü. Fofana ilk yarıda yaptığı pas hataları ile oyuna bir türlü adapte olamadı. İkinci yarı kondisyon eksikliğinden ve mide rahatsızlığından oyundan alınır mı  korkusu ile izlediğimiz forvet, maçın ikinci yarısında oldukça etkiliydi. Alaattin ve Ali maçın zayıf isimleriydi. İstanbulspor maçında da ilk onbirde yan yana yer bulan oyuncalarımız istenileni bu maçta  veremedi. Soner, mücadelesini 90 dakika devam ettiriyor. Hakkını yiyemeyiz ama Samsunspor için çok daha fazlası  gerek. Nurullah, gollerde maalesef yok. Melih, yeni yerini yadırgayan Ali'nin yerine ikinci yarı dahil olduğu oyunu hızlandırdı ama galibiyete onun da gücü yetmedi.
  Osman Çelik, Burak Yılmaz ve ne kadar kötü maç çıkarsada Saviçeviç'in eksikliği hissedildi. Devre arasında teknik ekip ve yönetimin gerekli hamlelerini bekliyoruz daha doğrusu takıma mükemmel takviyeler bekliyoruz. Çok geç olmadan, bu ucuz puan kayıplarına artık son verelim. Hiç kuşkumuz yok Yüksel Başkan gereğini yapacaktır.
  Hoşçakalın...

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Serdar Çelik Arşivi
SON YAZILAR