Transferde sıkı takip

Bu sezon Süper Lig'de mücadele verecek olan Yılport Samsunspor ligde kalıcı olabilmek adına ve Avrupa kupalarına katılabilmek için transferlerde çok sıkı hareket ediyor. Avrupa'nın dört bir köşesinde futbolcu avına çıkan Teknik direktör Hüseyin Eroğlu ve yardımcısı iki koldan Avrupa'yı karış karış gezerek kaliteli ve isim yapmış futbolcuların peşine düştüler. Şimdiye kadar kesin olmamakla beraber şu isimler gündeme geldi; Olympiakoslu Cedric Bakanbu, Dia Saba, Okan Kocuk ve Malcuit isimleri ortaya atıldı.

Yılport Samsunspor başkanı Yüksel Yıldırım, "Transferlerde daha zamanımız var. Biz takımımız için fiyatta ve kalitede en uygun futbolcuları tercih edeceğiz. Sık dokuyup iyi eleyerek teknik direktörümüz Hüseyin Eroğlu'nun doğrultusunda doğru yolda doğru adımlar atarak ilerleyeceğiz. Hedefimiz süperligde kalıcı olmak, Avrupa kupalarını zorlamak olacaktır. Bizleri ligde uçaracak, koşacak, savaşacak ve saldırgan furbolculara ihtiyacımız var. Bunun böyle olması gerekiyor." dedi.

Yılport Samsunspor'da geçen seneki kadrodan takımda kalacak olan ve gidecek olan futbolcular dahaca netlik kazanmış değil. Bana göre Samsunspor doğru zamanda doğru adımlar atarak hareket etmek zorundadır.

23 Haziran 2023 tarihine kadar transferler yapılarak kalacak futbolcularla birlikte Nuri Asan Tesisleri'nde toplanıp ilk kamp yerimiz olan Erzurum'da 2023-2024 sezonuna başlamış olacaklar.

Bu köşemde bir konuyu da belirtmek istiyorum. Samsunspor'un şampiyonluk kupası ilk önce Tekkeköy'de sergilenip daha sonra da Çarşamba ilçesinde coşkulu taraftarlarla kucaklaştırıldı. Ben yöneticileri bu konuda tebrik ediyorum.

Yılport Samsunspor coşkusunu ilçelere yaymaya devam ediyorlar. Çarşamba'dan sonrada kupa Terme'ye de giderek coşku devam edecek. Taraftarlarımız Yılport Samsunspor'u merakla bekliyorlar. 2023-2024 sezonunda yapılacak transferlerle süper bir takım oluşturma heyecanı şehri sarmış durumda. Bende Denge Spor adına Yılport Samsunspor'a 2023-2024 sezonunda başarılar diliyorum.

HER ŞEY BÜYÜK SAMSUNSPOR İÇİN...

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Erdal Cansu Arşivi
SON YAZILAR