TEŞEKKÜRLER ÇOCUKLAR…

TEŞEKKÜRLER ÇOCUKLAR…

PTT 1. Lig ve Ziraat Türkiye Kupası olmak üzere iki kulvarda yarışan Samsunspor C grubunun son maçında sahasında Mersin İdmanyurdu’ nu konuk etti.Grupta oynadığı ilk maç olan Centone Karagümrük maçını kaybederek kötü bir başlangıç yapan Samsunspor İstanbul’ da oynadığı 5. maçı kazanarak bir anda kendisini gruptan çıkma potası içinde buldu.

Samsunspor bu maçı kazanması durumunda Bursaspor ile Centone Karagümrük maçının sonucunu bekleyecekti.

Hava ve saha şartlarının iyi olduğu karşılaşmaya iş günü olmasına rağmen taraftarında ilgisi vardı.  Taraftarın ilgisinin olmasının diğer bir nedeni ise Mersin İdmanyurdu ile geçen sezon oynanan final karşılaşmasının da etkisi var tabi ki.

 

Teknik Direktör Erhan Altın diğer karşılaşmalarda olduğu gibi bu karşılaşmaya da genç ve lig maçlarında forma şansı bulamayan oyunculara şans verdi.

 

Kalede Furkan’ a şans verirken savunmanın tamamı stoperlerden kurulmuştu.

 

Samsunspor karşılaşmaya iyi başladı. Rakibinin bir üst ligde olmasından etkilenmeden oyuna hakim olan Samsunspor aradığı ilk golü 13. dakikada Burhan ile buldu.

 

Karşılaşmanın ikinci yarısında bu gençlerin ekmeğini çalma gayreti içinde olan maçın hakemi Hakan Ceylan’ ı kınıyorum.

 

Özellikle son dakikalar da gruptan çıkacak şansı yakaladınız ama olmadı. Samsunspor’ un gençlerinin neler yapabileceğini tüm Türkiye’ ye gösterdiniz.

Teşekkürler çocuklar.

 

Pazartesi akşamı saat 19.00’ da oynanacak olan Albimo Alanyaspor  maçında 19 Mayıs Stadyumunun tribünlerinin dolacağını ve Samsunspor’ un bu maçı kazanarak ligdeki çıkışını sürdüreceğine düşünüyorum.

 

Albimo Alanyaspor maçında buluşmak dileğiyle.

 

Hoşça kalın.

 

 

 

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Metin ATLI Arşivi
SON YAZILAR