Süper Final

Maç öncesi bu maçtan alınacak 1 puanın altın değerinde olacağı, 2.yarıya bizi avantajlı şekilde başlatacağı düşüncesindeydim. Ne yalan söyleyeyim, 3 puan hiç aklımda yoktu. Allahtan takımın ve teknik heyetin aklında ve planlarında varmış, helal olsun.
Murat"ın yokluğunun handikap olacağını, ortasahada sıkıntı çekeceğimizi düşünmüştüm ama Hüseyin Hoca, Murat"ın yerine Hakan Koçarslan"ı oynatarak, taktiksel anlamda durumu avantaja çevirmeye başardı. Tutmasaydı çok eleştirileceği gerçeğini de göz önünde bulundurmak lazım tabii. Son yanılgım ise şuydu; yanıldığım bu noktaların beni bu kadar mutlu edeceğini tahmin edemezdim.
Oktay Delibalta geldi geleli takımın hücum gücünün artışı, Oktay"ın bizim için ne denli önemli bir oyuncu olduğunun da ispatı oldu. Turgut"un attığı gol gerçekten muazzam güzellikteydi ve Burhan"ın da affedildiğinden beri performansının yükselmesi bizim için olumlu gelişmeler. Bir de Turgay"a değinmek lazım sanırım. Sezon başından beri 3.farklı mevkisinde oynuyor. Sezon başında çıkardığı birkaç kötü maçtan sonra sürekli artan performansı ve hırsı takdire şayan. Tebrikler Turgay.
Bir paragraf ta Hüseyin Kalpar"a açmak lazım. Kendisiyle anlaşıldığında bir çoğumuzun şüpheleri vardı ben de dahil olmak üzere. Ancak takımın başına geçtiğinden bu yana sürekli yükselen bir grafiğimiz var oyun adına. Eğer transfer dönemini de umduğumuz gibi geçirirse, kendisine hiç değilse kendi adıma bir özür borcum olacak. Biz Samsunsporluyuz. Kim bizi bir adım ileriye taşırsa sonuna kadar arkasında oluruz. Ancak şunu da unutmamak lazım ki, biz Samsunsporuz. Hedefimiz kümede kalmak değil, tepede olmaktır. Asıl bizi oraya kim çıkarırsa onun yanında olmak gururumuz olacaktır.
Sonuç olarak, ilk yarıyı 17 puan ile bitirdik. Yıllar sonra iki maç üst üste kazanmak ve düşme potasından uzaklaşmak rahatlatıcı ancak dediğim gibi bunlar suni başarılar. Devre arasında geçirilecek iyi bir kamp dönemiyle birlikte kadro şişirmek için değil de, direk oynatmak üzere alınabilecek 2-3 oyuncu ile play off olmasa bile yukarılarda kalma şansımız artar. Bu da bir daha ki senenin takımını kurmak açısından önemli bir gelişme olur bizim adımıza. Çok sıkıldık bu ligden, daha fazla uzatmadan bizi layık olduğumuz lige çıkaracak bir yönetim, bir hoca ve bir takıma ihtiyacımız var. Taraftar zaten hazır bir şekilde bekliyor…

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Mert ORAL Arşivi
SON YAZILAR