Hüseyin Karataş

Hüseyin Karataş

Sıra kimde Kalpar!

Geçen hafta Ordu Spor maçından sonraki yazımda Sn.Kalpar için El Freni başlığını kullanmış tabiiki açıklamasını da siz değerli Samsunspor taraftalarına yapmıştım. Ne demiştim, isterseniz kısaca bir hatırlayalım."Sizden çok mu şey istiyoruz Sn.Kalpar "demiştim. Bir de hatırlatma yapmıştım Sn.Kalpar'a "Sistem" ile ilgili Mersin İdman Yurdu hocası Sn Nurullah SAĞLAM' a bak da sistem öğren demiştim. Bir de puan durumunu hatırlatmak istemiştim. Biz geçen hafta 21 puanla 4.sıradaydık. Mersin ise 20 puanla 5.sıradaydı. Peki bu hafta ne oldu? tabiri caizse dahi !!! Hocamız Kalpar 'ın üstün futbol bilgisi sayesinde tam tersi oldu. Biz 7. Mersin 5. oldu. İşte sistem bu Kalpar Hoca. Gelelim maça İstanbul' da soğuk bir pazar günü hem de ne soğuk! hafif sulu kar ve yağmur içimizi üşütüyorken, stada geldiğimizde stadın dışında mükemmel bir atmosfer vardı. Her yer kırmızı beyazdı ve o an içimiz ısınmaya başlamıştı. Peki ya stadın içine ne demeli?! trübünün birini bize ayırmışlar. O soğukta İstanbul, Samsun ve çevre illerden gelen yaklaşık 5 bin taraftar takımlarına muhteşem bir destek veriyordu. O sırada maç başlamış dakikalar ilerledikçe takımın gol atmasını bekleyen taraftarlar kötü oyunu ve saha içindeki kurguyu görünce şok oldular ve artık korku dolu bakışlarla maçı izlemeye başlamışlardı. Sanki şampiyonluğa Güngören Spor oynuyordu. Saha içindeki kurguları ile  bizden daha çok maçı istediklerini gösteriyorlardı.
 Güngören atak üstüne atak yapıyor Hocamız her zamanki gibi sadece seyrediyordu.Ve sonunda 62.dakikada Güngören'in golü geldi o dakikadan sonra doğal olarak Hocamız Kalpar'ın oyuna hamle yapmasını bekleyen taraftarlar 65.dakikada sahanın en iyi 2/3 oyuncusundan biri olan Cenk'i dışarı alınca taraftarlar tarafından protesto edildi.Kısacası dahi Kalpar yine yapmıştı yapacağını...
 Şimdi soruyorun takım içinde hiç bir futbolcuda huzur bırakmayan herkesin psikololojisini bozan, ekip ruhu nedir bilmeyen sistemi ve taktiği olmayan kısacası etrafındakilere karşı hiç bir zaman dürüst olmayan fakat her zaman kendini haklı gösteren her hafta bir futbolcuyu takımdan uzaklaştıran Sn.Hüseyin KALPAR bu defa kimi kovacak diye çok merak ediyor ve kendisine atalarımızın meşhur bir sözünü  hatırlatmak istiyorum. İstenmeyen yerde.. bile durmazmış. Artık düş yakamızdan "güle güle Kalpar"derken büyük Samsunspor taraftarlarını egoların için üzmeye hakkın olmadığını hatırlatırım.
Bir dahaki yazımda buluşmak dileğiyle. Herşey SAMSUNSPOR için.
 
 

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Hüseyin Karataş Arşivi
SON YAZILAR