Necati Şahinkaya

Necati Şahinkaya

SEÇMENLERİN SİYASİ TERCİHLERİ

Ülkelemizde 1950 yılından bu zamana kadar seçim sonuçları incelendiğinde yüzde altmış beş'e yakını milliyetçi muhafazakar ve merkez oylarını alan siyasi partiler iktidar oldular. 

Seçimde sağ seçmeler arasında partilerde oy geçişkenliğinde olmaktadır. Türk Miletinin devamlılığını korumada en önemli sonuç demokrasidir. Sahip olduğu hakları başkalarının haklarını çiğnememe şartıyla istediğiniz gibi kullandığı zaman özgürüz demektir. Türk Milliyetçiliği içinde demokrasi, insan sevgisi onun mutluluğu için bir araçtır. Demokrasi sevgisi, insan sevgisi ile bir arada gitmek zorunda, insaları sevmeyi onlara saygı duymayı öğrenenler demokrasiden başka yöntem şeklini düşünemezler. 

Bu kapsamda,Türk Milliyetçiliği açısından demokrasi ile, iki sevgi boyutu arasında bir bağ bulunmakta birisi milletini sevmek, digeri ise ılımlı bir zeminde vücut bulan insan sevgisi. Türk Milliyetçiliği herkes için vazgeçilmez bir bütünün adıdır. Demokrasilerde bütününe sahip çıkılması korunması devam edilmesi ile yaşamak durumundayız. 


MHP ülkeye ihtiyaç olduğu her geçen gün daha iyi anlaşılmakta , Mhp lideri Devlet Bahçeli ülkemizde var olan, başta fetö olmak üzere yasa dışı örgütlerin yok edilmesi, Suriyede gelişen siyasi gelişmelerin, ABD Ve Rusya'nın yarışında olduklarını görmektedir. Atatürk'ün silah arkadaşlarının, Türk Milletinin kurmuş olduğu Türkiye Cumhuriyetine içeride ve dışarıda olabilecek tehlikelere karşı, Türkiye Cumhuriyetinin bekası önemli demektedir.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Necati Şahinkaya Arşivi
SON YAZILAR